Интересно ми е след като маскарада мина преди около три седмици и при така стеклите се събития - към днешна дата как ще изглежда тази анкета?Аз вече дадох своя глас в анкетата и обясних именно защо мисля така в темата, в която и най-добрите приятели се превръщат във врагове И едно уточнение:Аз не симпатизирам на нито една партия, не съм бил и няма да бъда ничии член и като цяло съм против този порочен начин на управление, защото позволява прекалено много своеволия при това безнаказани. Обаче такава е реалността и на всеки четири години избираме "едни хора" ...Затова именно съм писал при така стеклите се събития и съобразно ситуацията в България и ако бъдем честни пред себе си и реалисти как щеше да изглежда графиката към днешния ден ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували ?
Collapse
X
-
style34 написа:Значи все пак има хора, които все още вярват на Атака...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Predatorsi написа:Няма да гласувам!!!Както последните 2 пъти...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.
Коментар
-
super8 написа:dikanio написа:ele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:Че какво има да им се вярва на Атака, ще ме извинят двамата гласували, ама трябва да си малоумен, че да повярваш на неизпълнимите им обещани.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар