Колеги много се оплетох с избора на навигация. Търся нещо среден клас до към 350лв. Отзивите за различните марки са много вариращи,но Гармин ми се виждат най-надежди според прочетеното до момента. Трябва да има карти на цяла Европа, да са актуални защото работата ми е такава че бая пътувам. Дайте някакви отзиви за навигации които сте ползвали?Престижио, Том-Том също са варианти... и ако можете да кажете как стои въпроса с обновяване на картите? Хич не разбирам от тия неща а не искам да скоча на първата навигация от среден клас, все пак парите не падат от небето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за избор на GPS навигация
Collapse
X
-
Вземи си за 150-180лв един пет инчов безименен китаец и му качи iGo, най вероятно в магазина ще предлагат тази услуга за 20тина лв или даже безплатно като купиш устройството от тях. Всичко друго е неразумно даване на пари за мене. С остатъка до 350лв се почерпи... Два - три пътиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Garmin 144 LMT или 154LMT...Добри навигации ,различаващи се по големината на дисплея...И двете имат доживотен ъпдейт на картата ,която е една обща за цяла Европа и България...Ти решаваш ,но за мен това е навигацията до към тези пари...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
аз не мога да разбера защо много колеи оплюват Гармин-а. Ползвам Нуви 200 един от първите модели може би...картата се обновява на всеки 3 месеца...да, работи бавно това може би е единствения му недостатък, но все пак си го взех преди 6 години а тогава мобилните процесори не бяха толкова развити колкото сега...относни функцията му като навигация оценката ми е Мн. Добър 4.5 поради това , че вече съм ползвам и по-добри навигации...главно го ползвам във София и до сега винаги ме е карал до крайната дестинация, вярно, че понякога ме прекарва през по-странни улички но е много важна настроийката "най-бързо пристигане" или "най кратък път" от това зависи през кои улици ще ви прекара...и не виждам защо да е боклук все пак е е далеч времето когато ще караме без да гледаме през стъклото и ще разчитаме единствено на навигацията...според мене си върши добре работата...да прави грешки понякога но бързо си преизчислява маршрута...когато пропуснеш завой автоматично и много бързо ти го пресмята на ново и ти казва на къде да продължиш...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вземи си един "китаец" за 120-150 лв. с WIN CE 5 или 6. Сложи си едно IGO и се радвай на живота.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
mitkosoft написа:аз не мога да разбера защо много колеи оплюват Гармин-а. Ползвам Нуви 200 един от първите модели може би...картата се обновява на всеки 3 месеца...да, работи бавно това може би е единствения му недостатък, но все пак си го взех преди 6 години а тогава мобилните процесори не бяха толкова развити колкото сега...относни функцията му като навигация оценката ми е Мн. Добър 4.5 поради това , че вече съм ползвам и по-добри навигации...главно го ползвам във София и до сега винаги ме е карал до крайната дестинация, вярно, че понякога ме прекарва през по-странни улички но е много важна настройката "най-бързо пристигане" или "най кратък път" от това зависи през кои улици ще ви прекара...и не виждам защо да е боклук все пак е е далеч времето когато ще караме без да гледаме през стъклото и ще разчитаме единствено на навигацията...според мене си върши добре работата...да прави грешки понякога но бързо си преизчислява маршрута...когато пропуснеш завой автоматично и много бързо ти го пресмята на ново и ти казва на къде да продължиш...първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sharpradi написа:Защо оплювам гармина ли ?Ще обясня. Пътувахме към Златоград на два пъти на изпрати в къра както караме по главният път.Вторият път се прибирах от Велико Търново и по същия начин ме изпрати в къра както карам по главният път.Докато бях със Сиджик /или както му е името/ нито веднъж не ме предавал.Същото важи и за Иго-то.
Коментар
-
Преди ползвах Garmin, сега съм със Sygic и съм много по доволен - веднага намира сигнал, картите са доста подробни и не ме е губила досега. Гармина постоянно преизчисляваше! За 350 лв можеш да си вземеш хубаво HTC или Galaxy S2 и да качиш каквато искаш навигация! За още 15лв ще ти намерим и зарядно и стойка!Сам си реши, за мен 350лв за навигация са хвърлени пари на вятъра! Поздрави.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ползвам втори "китаец" с iGo и съм много доволен. Предишният беше Престижо, а сегашният Норт Крос и с двата не съм имал никакви проблеми. Първият ми беше подарък и струваше към 270 лева (преди 5 години), а сегашния 150 лева с голям дисплей и доста държелива батерия - 2 часа изкарва без да свързан към източник на захранване. Гармин има смисъл, само с някаква промоция с безплатен ъпдейт.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
todorakiggg написа:sharpradi написа:Защо оплювам гармина ли ?Ще обясня. Пътувахме към Златоград на два пъти на изпрати в къра както караме по главният път.Вторият път се прибирах от Велико Търново и по същия начин ме изпрати в къра както карам по главният път.Докато бях със Сиджик /или както му е името/ нито веднъж не ме предавал.Същото важи и за Иго-то.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар