Здравейте колеги , какво можем да направим за да се отмени карането на фарове целогодишно през деня, това ново правителство поне да махне този абсурден закон, че е изцяло в ущърб на собствениците на автомобили. Смяна на крушки, акумулатори, нагаряне на фасунги, повишен разход на гориво , всичко това на фона на скъпи горива и ниски доходи е пълен абсурд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изгасим фаровете си!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много си е добър закона!Ти лично колко крушки/акумулатори/фасунги смени, защото аз всеки ден въртя по минимум 100 км и до сега нищо не съм сменял.Колко ти се покачи разхода на горивото?Този и закона за тютюна са единствените хубави неща, които се направиха последните години.Единия е на път да го затрият, силно се надявам поне този да остане!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Много си е добър закона!Ти лично колко крушки/акумулатори/фасунги смени, защото аз всеки ден въртя по минимум 100 км и до сега нищо не съм сменял.Колко ти се покачи разхода на горивото?Този и закона за тютюна са единствените хубави неща, които се направиха последните години.Единия е на път да го затрият, силно се надявам поне този да остане!Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
Fiat Stilo 1.6 16V 2003
Коментар
-
M5kov написа:Много си е добър закона!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Добър си е лично за мен. Идея нямам дали са намалели катастрофите.Модула за дневни светлини няма и 20 лева да струва, пък ние с фиатите хептен няма от какво да се оплачем, че нашите светлини се гасят и пускат с врътване на ключа."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Tiok написа:M5kov написа:Много си е добър закона!Ти лично колко крушки/акумулатори/фасунги смени, защото аз всеки ден въртя по минимум 100 км и до сега нищо не съм сменял.Колко ти се покачи разхода на горивото?Този и закона за тютюна са единствените хубави неща, които се направиха последните години.Единия е на път да го затрият, силно се надявам поне този да остане!
Коментар
-
Re: Да изгасим фаровете си!!
milenskia написа:Здравейте колеги , какво можем да направим за да се отмени карането на фарове целогодишно през деня, това ново правителство поне да махне този абсурден закон, че е изцяло в ущърб на собствениците на автомобили. Смяна на крушки, акумулатори, нагаряне на фасунги, повишен разход на гориво , всичко това на фона на скъпи горива и ниски доходи е пълен абсурд.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Re: Да изгасим фаровете си!!
kiselo написа:milenskia написа:Здравейте колеги , какво можем да направим за да се отмени карането на фарове целогодишно през деня, това ново правителство поне да махне този абсурден закон, че е изцяло в ущърб на собствениците на автомобили. Смяна на крушки, акумулатори, нагаряне на фасунги, повишен разход на гориво , всичко това на фона на скъпи горива и ниски доходи е пълен абсурд.
Коментар
-
Смятам че всеки нормален човек вижда че през лятото няма смисъл от фарове, те почти не се забелязват при такава осветеност на деня, а и ако ми предизвика някакво нагаряне каквото и да е то по фасунги, рефлектори, а и една проста смяна на крушка всичко това е безсмислен разход за джоба. А и тръгнеш на дълъг път както съм със Стило, и смяната на къса светлина ми отнема едни 2 часа, дали ще е приятно , заради тази малоумщина да се губи време и пари или пък да се плащат глоби на Кат.А и съм убеден че карането на фар води до по бързо износване на рефлектори , фасунги, акумулатори, алтернатор, по честа смяна на крушки и повишен разход!!Тези които защитават сегашното положение съм убеден, че и преди закона са си карали на фар , за да се правят на важни!!
Коментар
-
На мен не ми пречи че трябва да се кара на фарове и през деня даже подкрепям, защото от както го приеха срещам по малко коли като се смрачи ( почети тъмно) да са забравили да си пуснат фароветеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
milenskia написа:Смятам че всеки нормален човек вижда че през лятото няма смисъл от фарове, те почти не се забелязват при такава осветеност на деня, а и ако ми предизвика някакво нагаряне каквото и да е то по фасунги, рефлектори, а и една проста смяна на крушка всичко това е безсмислен разход за джоба. А и тръгнеш на дълъг път както съм със Стило, и смяната на къса светлина ми отнема едни 2 часа, дали ще е приятно , заради тази малоумщина да се губи време и пари или пък да се плащат глоби на Кат.А и съм убеден че карането на фар води до по бързо износване на рефлектори , фасунги, акумулатори, алтернатор, по честа смяна на крушки и повишен разход!!Тези които защитават сегашното положение съм убеден, че и преди закона са си карали на фар , за да се правят на важни!!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар