Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изгасим фаровете си!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
milenskia написа:Ей бунак, лятото минавам от 15ки на 16ки, и си включвам климатроника почти всеки ден! празни приказки няма да говориш, туй че ми се правиш на големия карач с тия фарове си го прилагай на село.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
milenskia написа:Ей бунак, лятото минавам от 15ки на 16ки, и си включвам климатроника почти всеки ден! празни приказки няма да говориш, туй че ми се правиш на големия карач с тия фарове си го прилагай на село.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
milenskia написа:Ей бунак, лятото минавам от 15ки на 16ки, и си включвам климатроника почти всеки ден! празни приказки няма да говориш, туй че ми се правиш на големия карач с тия фарове си го прилагай на село."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ей, ей, не се шегувайте за сметка на kluchar-а, той ми е приятел.Опа, milenskia, успокой се малко.Какво взехте да си говорите обиди от няма нищо?Часът е 10:41 в четвъртък, 30.05.2013 година.И аз като S_BANKOV карах на къси целогодишно. Още преди да приемат закона за лятното време. Така бях решил и ми харесваше.И нито крушки, нито фасунки или АБ се е налагало да сменям по-често.А закона няма какво да се коментира. Изпълнява се. Ако всички в тая държава спазваме законите, къде, къде по-лесно щеше да е за всички нас.И, да ви кажа, мен ме глобиха с фиш 20 лв. за не запалени фарове.Преди Коледа, пътувах за Враца и малко след Ботевград ме спряха. За не запалени къси. Забравил бях. Разчитайки, че на фиатката те си се палят и гаснат сами при палене и гасене на колата. Хич и не бях погледнал на таблото, че не свети индикацията. Тъкмо бях купил Стилото и още не бях свикнал с това, къде, какво да гледам. Но това не е оправдание.Платих си фиша и така.Наистина, успокойте се малко. Карате се за глупости.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
didich написа:M5kov написа:kiro_of_the_day написа:Не съм го казвал, но пак повтарям:Ако не виждаш предмет с размерите на автомобил, който на всичко отгоре се движи с над 50 км.ч. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРСИШ ЗАД ВОЛАНА?
Коментар
-
milenskia написа:Ей бунак, лятото минавам от 15ки на 16ки, и си включвам климатроника почти всеки ден! празни приказки няма да говориш, туй че ми се правиш на големия карач с тия фарове си го прилагай на село., и изобщо не ми пука от кой край на страната съм, обаче си карам на фарове, така са ме научили и са ми обяснили защо да го правя. Не те знам колко си годишен ама се държиш като 16 годишна кифла в мола, ако се замислиш малко по трезво ще разбереш че да караш на фарове през деня е най малкото безвредно, ако не смяташ че е полезно.Успех в живот и попътен вятър в тъмното.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Карам си на фарове и ми е през кънчо,щом такъв е закона ще си го спазвам,вярно че за 6месеца смених 5 крушки 8 габарита четки на алтернатора и 1 АБ ама сигурно им е дошло времето, а да и една пуло изгоряла инсталацийка на десния фар,а сега гледам че и на левия е почти за смяна.Но пък като караш кола трябва да си наясно с разходите по нея..Една случка от преди седмица две,спира ме чичко полицай към 16:30ч и аз казвам какъв е проблема старши,тои вика ше пишем ,аз викам :О за какво? Ми вика десния ти фар не работи, и аз в недоумление аджеба аз в 16:30ч как да видя че единя ми фар не свети,нито светлината на пътя е по малко нито нищо,Ама ОК по навик в жабката имам поне 2 резервни крушки,слязох смених я, и си тръгнах по живо по здраво с фиш.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
:D Оф, тия фарове, вече става банално...В тоя ред на опити за мисли, чета че колегите ги спират за незапалени светлини, че и фишове се раздават...б*х тия милиционери, бая добро зрение имат, щом могат да забележат кола без вкл. светлини от поне 100-200мАз като карам служебни коли, милиционерите веднага ме забелязват, пусти немски возила, трее да връткаш копчета...И една случка от сутринта- движа си по бул. "Петко Ю. Тодоров" посока южен парк С ВКЛЮЧЕНИ КЪСИ СВЕТЛИНИ, както е прието по закон и една сладка кукла ми се изсипа на 10-на метра пред мен от пряката. Натресох спирачките, мръднах вляво- кво толко, нищо особено. Реших да не я освирквам, нямам такава практика, спестих й и е*ането, щото бях с колежка, само се усмихнах леко
. Изпреварих я, на светофара спира до мен, сваля джама и ми вика: "Извинете господине, аз май ви засякох, сори, ама не ви видях". Казах й, че няма проблем, пак й се усмихнах и почнах да си задавам един въпрос: "Бе, да не са ми изгорели светлините?. Чак да не ме види...?". Тц, пред офиса ги погледнах- светят си супер
.Случката я разказвам малко да тушираме напрежението
. Има къде, къде по-сериозни неща, за които да се напрягаме, светлините ги оставете за след това
.Та, като карате, се стремете да правите две неща, ако може едновременно: да спазвате закона и да си ОТВАРЯТЕ ОЧИТЕ
, другото са бошлаф работи
.Хайде лек ден на всички и бъдете видими на пътя, кой както си може
Коментар
-
S_BANKOV написа:milenskia написа:Ей бунак, лятото минавам от 15ки на 16ки, и си включвам климатроника почти всеки ден! празни приказки няма да говориш, туй че ми се правиш на големия карач с тия фарове си го прилагай на село., и изобщо не ми пука от кой край на страната съм, обаче си карам на фарове, така са ме научили и са ми обяснили защо да го правя. Не те знам колко си годишен ама се държиш като 16 годишна кифла в мола, ако се замислиш малко по трезво ще разбереш че да караш на фарове през деня е най малкото безвредно, ако не смяташ че е полезно.Успех в живот и попътен вятър в тъмното.
Коментар
-
geo_g написа:Бахти и проблема!Абе я кой му е скъпо да не кара и толкова, като че сте задължени да веете д---а по коли. Даже е по-добре да искаме от новото правителство и помощи за каране на фарове.Като знам ел. инсталацията на наще каручки колко е качествена и надеждна, това е още една причина да съм против карането на фарове, че не е много приятно като си караш и ти замирише на кабел и след това да последва дим и бум
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар