Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изгасим фаровете си!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
S_BANKOV написа:Младежи от 13години имам книжка и винаги съм карал на включени къси светлини, без значение зиме лете, пролет, есен, ден или нощ.АБ ми карат поне по 4год., и крушки сменям като изгорят ама на фиата за пет години съм сменил 5 крушки и то основно на халогени и задни светлини. Така че подкрепм закона, но ако го отменят ще продължавам да карам на фарове, просто ми е навик.А това че си преценил че разхода ти се е дигнал от включване на светлини , говори че си някакъв страшен цинцър. Сигурен съм че лятото караш без климатик и със затворени прозорци, и от 15-ки гуми си минал на 13-киКолегата сигурно му се е скъсал конеца на волана, забравил е да включи фаровете и са го глобили и сега си леко бесен.пп По моя край цинцър викат на стиснатите хора.
Коментар
-
Kuku написа:Е, да де, ама тогава защо не изрежат дърветата край пътя? Тъкмо няма да се удрят колите в тях и ще има още повече спасени животиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не съм го казвал, но пак повтарям:Ако не виждаш предмет с размерите на автомобил, който на всичко отгоре се движи с над 50 км.ч. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРСИШ ЗАД ВОЛАНА?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не съм го казвал, но пак повтарям:Ако не виждаш предмет с размерите на автомобил, който на всичко отгоре се движи с над 50 км.ч. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРСИШ ЗАД ВОЛАНА?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Много си е добре да си караме на фарове.Първо, че много по лесно се вижда дали идва кола.Второ наистина,когато си уморен и е много вероятно да не видиш колата на някое кръстовище и да стане фал.Друго си е, когато ти светна фара!Другото,което е-поне през деня пернишкия ксенон не ти ебава очите и не знам какво се оплаквате от закона.Нито са ви увътрили с крушки,нито с акумулатори.И вместо да мислите какво друго трябва да се промени,вие за тва сте се фанали.П.П. Както каза някой по-горе,при нас дори не трябват модули,та и 20 лева сте спестили.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_48Fiat Bravo Trofeo '00
Коментар
-
M5kov написа:kiro_of_the_day написа:Не съм го казвал, но пак повтарям:Ако не виждаш предмет с размерите на автомобил, който на всичко отгоре се движи с над 50 км.ч. - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРСИШ ЗАД ВОЛАНА?punto HGT
Коментар
-
Re: Да изгасим фаровете си!!
Румен_Хинчев написа:Пееееткооов , как си позволяваш да спориш със Другарят Старшина ?!?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Фарове
Много правилно казано /КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРСИШ ЗАД ВОЛАНА/за тези където не виждат или по точно БЛЕЯТ като карат . Като е изморен човек да не се качва на кола .В повечето случай особенно новите коли където фаровете са им по на високо само заслепяват.По добре да не се боядисват колите в тъмни цветове да са електикови цветове много по голям ефек ще има . Ако има намалени в катастрофите може да е от това че хората нямат пари да си карат колите . КАТ не спират за невключени фарове в повечето случай.
Коментар
-
Re: Да изгасим фаровете си!!
Румен_Хинчев написа:Ключарю , ти клавиатурата не виждаш , па си се закъхарил за останалите...
Кой може да преброи правописните грешки в поста на ключаря? I dare you...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Младежи от 13години имам книжка и винаги съм карал на включени къси светлини, без значение зиме лете, пролет, есен, ден или нощ.АБ ми карат поне по 4год., и крушки сменям като изгорят ама на фиата за пет години съм сменил 5 крушки и то основно на халогени и задни светлини. Така че подкрепм закона, но ако го отменят ще продължавам да карам на фарове, просто ми е навик.А това че си преценил че разхода ти се е дигнал от включване на светлини , говори че си някакъв страшен цинцър. Сигурен съм че лятото караш без климатик и със затворени прозорци, и от 15-ки гуми си минал на 13-киКолегата сигурно му се е скъсал конеца на волана, забравил е да включи фаровете и са го глобили и сега си леко бесен.пп По моя край цинцър викат на стиснатите хора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар