Аз пък да ви кажа, вече смених и двете крушки на фаровете на ФИАТа, пък имам и габарит за смяна. Дали е съвпадък или просто им е дошло времето - не знам.ПО-интересното е, че смених и крушките на 156-цата, включително габаритите.Против таз глупост съм - особено през лятото и особено в града!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изгасим фаровете си!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сменял съм и крушки и акумулатор , скоро и алтернатор ще сменям сигурно заради този прост закон, айде кажете плюсовете от тия фарове като сте толкова отворени!!По-спокойно, колега!1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Придържай се към правилата!Модераторски екип на фиат-бг.орг
Коментар
-
milenskia написа:Сменял съм и крушки и акумулатор , скоро и алтернатор ще сменям сигурно заради този прост закон, айде кажете плюсовете от тия фарове като сте толкова отворени!!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
milenskia написа:Сменял съм и крушки и акумулатор , скоро и алтернатор ще сменям сигурно заради този прост закон, айде кажете плюсовете от тия фарове като сте толкова отворени!!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
milenskia написа:Сменял съм и крушки и акумулатор , скоро и алтернатор ще сменям сигурно заради този прост закон, айде кажете плюсовете от тия фарове като сте толкова отворени!!
Коментар
-
кола
Ама що не те е видял никой не си признава да каже Щото блеех другаде То дай да сложим и светлоотразители на хората където се движат в тъмното по улицитеТук няма изследване дали е вредно или полезно в Америка са установили че има милиони долари загуба и не довежда до по малко катастрофи.Тук в България мисля че е излишно през светлата част половината година виж северните старни е друго .
Коментар
-
Mupo написа:milenskia написа:Сменял съм и крушки и акумулатор , скоро и алтернатор ще сменям сигурно заради този прост закон, айде кажете плюсовете от тия фарове като сте толкова отворени!!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Аз предлагам да се отмени закона в частта му за спиране пред пешеходни пътеки!Съвсем сериозен съм и мога да се обоснова:Постоянно говорят за екология, за намаляване на вредните емисии, измислят все по-строги ЕВРО норми.В същото време ни карат да спираме на всяка пешеходна пътека, при което автомобилите отделят много повече вредни емисии.Отделно, че ни се износват спирачните дискове и накладките! Ами спирачната течност? Ами изтъркването на педала?При ж.п.прелез не спира влакът за да изчака да се изнижат колите. Същото трябва и да е при пешеходните пътеки.Да чакат, гадовете, докато минат колите, и след това да си минават.И най-ме е яд, на места, на които има изградени подлези, да има и пешеходни пътеки отгоре. Направо ми иде да сляза и да ги запукам със щангата тарикатите, дето не минават отдолу, ами отгоре.Призовавам новото правителство да отмени предимството на пешеходците. Незабавно!(във всеки ироничен пост има малко истина)
Коментар
-
snake написа:M5kov написа:Много си е добър закона!
Коментар
-
milenskia написа:Сватбарска история , още малко ще сте доволни и клаксоните да се активират през определен интервал от време, да се и чува и вижда по добре кола на пътя , вместо да се направи така че младите шофьори да са по добре подготвени или други мерки за намаляване на ПТП-а!
Коментар
-
Immortal написа:Аз предлагам да се отмени закона в частта му за спиране пред пешеходни пътеки!Съвсем сериозен съм и мога да се обоснова:Постоянно говорят за екология, за намаляване на вредните емисии, измислят все по-строги ЕВРО норми.В същото време ни карат да спираме на всяка пешеходна пътека, при което автомобилите отделят много повече вредни емисии.Отделно, че ни се износват спирачните дискове и накладките! Ами спирачната течност? Ами изтъркването на педала?При ж.п.прелез не спира влакът за да изчака да се изнижат колите. Същото трябва и да е при пешеходните пътеки.Да чакат, гадовете, докато минат колите, и след това да си минават.И най-ме е яд, на места, на които има изградени подлези, да има и пешеходни пътеки отгоре. Направо ми иде да сляза и да ги запукам със щангата тарикатите, дето не минават отдолу, ами отгоре.Призовавам новото правителство да отмени предимството на пешеходците. Незабавно!(във всеки ироничен пост има малко истина)
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Това са намаляване на броя жертви може да се обясни с обновяване на автопарка с коли от заможни хора с повече системи за сигурност, а както и с намаляване на изминатите километри от всеки един заради кризата, не мога да приема, че го свързвате с фаровете, друг минус е че когато отсрещна кола ти идва на фар насреща, извънградско по трудно се определя дистанцията преди разминаване.Прочетете и тази статия ще ви е от полза: http://www.peticiq.com/nenafarovete
Коментар
-
Тая тема е толкова дъвкана.... няма да си казвам мнението , щото съм го казвал поне 2-3 пъти....П.П. В Австрия действаше година и половина и го отмениха, заради статистика за повишаване на ПТП-та. ....П.П. 2 .. В Гърция не знам, но никой не кара на фарове или DRL ... освен новите машини с фабрични такива.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар