Цялата ми кола сутринта беше покрита с прах от натрошени червени тухли. И то не само мойта ами и всичко на около е в червеникав прах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е валяло през нощта?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какво е валяло през нощта?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Какво е валяло през нощта?
infineon написа:Цялата ми кола сутринта беше покрита с прах от натрошени червени тухли.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Съвпадения или пък нещо нормално, всеки да си го приеме както му изнася и каквото му казва разума. Аз ще споделя това което съм забелязал вчера и днес.Вчера от сутринта самолетите над София оставяха дълги следи след тях. Следите бяха от хоризонт до хоризонт. Следите както винаги се разстилаха и започваха да покриват небето..................Днес сутринта има прах на всякъде и от вкъщи не мога да видя София, вчера сутринта се виждаше Рила. В момента небето е мъгливо, ама не е облачно ами все едно е ясно, но с друг цвят. Много съвпадения свързани с описанията на така наречените Кемтрейлс.А може би наистина е прах от някоя пустиня.......... Защо обаче тази прах не е свалена от дъжда на земята и защо продължава да си е мъгливо навсякъде при положение, че подухва добре......... Много въпроси на които никой не дава отговори.
Коментар
-
Пръскат, човече, пръскат. Затвори се вкъщи. Мокри чаршафи на прозорците и само бутилирана вода ( преварена, за всеки случай ), както и консервирана храна, по възможност произведена през 20те години на миналия век. П.С. Многоточията за създаване на ефект на загадъчност ли са?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Отговора е слоести облаци. Познават се най-вече по това, че "обитават" голяма площ в относително нисък слой от атмосферата. Въпроса за тъй наречените "Чемтраейлс" е много спорен. Личното ми мнение, е че "кондензата", получен след изгарянето на фосилно гориво, е предпоставка за по-бързото и "насилствено" образуване на твърди ядра в атмосферата, около които впоследствие, да се привлекът молекулите на водата, и да са предпоставка за образува не облаци, и приходящите им на тях атмосферни особености - понижаване на температурата, намаляване на силата на слънчевата светлина и енергия, достигащи до повърхността на Земята и т.н. . Всичко това в много много малък процент, но е възможно с повишаване на общият коефициент на замърсяване, да прави тези процеси "по-интензивни".
Коментар
-
Mupo написа:Отговора е слоести облаци. Познават се най-вече по това, че "обитават" голяма площ в относително нисък слой от атмосферата. Въпроса за тъй наречените "Чемтраейлс" е много спорен. Личното ми мнение, е че "кондензата", получен след изгарянето на фосилно гориво, е предпоставка за по-бързото и "насилствено" образуване на твърди ядра в атмосферата, около които впоследствие, да се привлекът молекулите на водата, и да са предпоставка за образува не облаци, и приходящите им на тях атмосферни особености - понижаване на температурата, намаляване на силата на слънчевата светлина и енергия, достигащи до повърхността на Земята и т.н. . Всичко това в много много малък процент, но е възможно с повишаване на общият коефициент на замърсяване, да прави тези процеси "по-интензивни".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар