Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Смартафон :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за Смартафон :)

Колеги, на съпружието стария телефон се предава и мисля докато съм извън обсега и, да я изненадам с нов телефон, а именно Sony Xperia Miro (ама не Каризмата).Пада се в горната дупка на бюджета ми и ходих да го гледам-не е лош.Като размер е добре за женска ръка.Интересува ме някой има ли такъв и ако да, да сподели как е фончето.П.П. Ето линк с характеристики: Click

Резолюцията му е ниска и като цяло ще е малко бавен ама за толкоз пари - толкоз.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

При положение, че аз съм с xperia x8, тоз ми изглежда самолет

Коментар

Един съвет от мен.Понеже няма да ползуваш телефона ти,остави съпругата ти да си го избере сама.Всеки си има предпочитания за телефон.Лимитът си е лимит,важен е жестът и желанието за подарък.Сега по темата.Приятелят ми има такъв и си е много доволен от него.на мен лично не ми пасва но както казах всеки си има предпочитания.За тази цена толкова. Успех с подаръка,важното е да се обичате а телефоните се сменят.
        Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Я разгледай този и този. В пъти по добри от тази xperia, а с 20-тина лева по-скъпи .Ако сте към М-Тел това го дават за 109 лева с някой техен план. За тези пари по-добро няма! Стига да Ви устройват плановете.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Blade-a снима ужасно гадно, експериата трябва да е в пъти по-добре.U-то е правилния избор
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

При Ю-то не ми хареса, че няма слот за външна памет.Иначе и аз и жената сме си Сонита отвсякъде.Сегашния мъртвец е Самсунг и лично тя каза никога повече

Коментар

колега, процесора е бавен, като за жена РАМ-а е малко като се има в предвид , че фейсбук, вайбър и разни други пиложения ще се ползват постоянно.....само за пример файсбук стои постояно зареден на заден план и ако не се рестартира , често телефона почва да ползва около 96МБ РАМ...така е при мен поне...аз съм с 512...и тога телефона спича осезаемо....като имаш предвид , че от 512 само около 380 са налични за свободно ползване...другите са системни....камерата на повечето сони-та с 5 мегапикселов сензор са почти идентични...размити цветове, преекспонирани кадри, ниско ниво на детайли и това е заради метода на компресиране - Chroma subsampling 2x1....на телефона изглежда добре снимката но когато я гледаш на компютъра е просто ужас......идеята на смартфона и със безбройните приложения които те изкушават за изтегляне трябва да е подкрепена с повечко рам....така и така ще дадеш около 300 лева за този телефон по добре се бръкни о6те 250 и вземи едно GALAXY S2...1ГБ рам....двуядрен процесор....камера със задно осветен сензор за прекрасни снимки при слабо осветление....това според мене е най-доброто на пазара в сегмента 500-600 лева
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Като се започна с предложенията за по-скъп телефон и аз се включвам с предложение за 440 лв. и сравнението му с Галакси С2.Сина ми мачка от половин година този за 230 лв. и за сега няма проблеми. Сравнение с Миро-то. Единствено не му харесвам тъчскрина. Не се драска но много гадно се зацапва.Аз ползвам Motorola DEFY+ и съм доволен и от него. Удароустойчив (вече изпробвано ), прахозащитен, водоустойчив.

Коментар

P1 има по-кофти камера и при браузване батерията пада много бързо, иначе за тия пари не е никак зле, но по-добре ползван С2 с гаранция, че и по-малко ще легне.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако колегата не възразява, да се допитам в темата му до вас, кой двусимов ще препоръчате, като оптимално съотношение цена-качество. На жената се повреди китайчето, което беше двойник, поне на външен вид, на SG S Duos. Напука му се дисплеят ей така, от няма нищо, и съм принуден да търся нещо ново. Заради приликата, се оглеждам точно за оригинала или SG S Duos La Fleur, но преди два месеца й поднових абонамента и сега не мога с някакъв план да й го купя, а трябва да го търся на свободна продажба. От друга страна, май се спомена в някоя от темите за смартфони и за някакъв друг двусимов, който бил оптимален и с горе-долу бързо действие. Та така, споделете, моля, плюсове и минуси!
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Prestigio 4500 Duo

Коментар

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...rea&rf=yТук има всякакви....не правя реклама, просто отговарям на въпроса на колегата! Удобно е, има възможност и за изплащане! Ако нямат магазин близо до вас, ще го доставят! Поздрави
                          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

На самсунг двусимовите не са лоши.

Коментар

Аз имах от най-старите с 2 сим карти на Самсун. Тези които няха слайдъри, но големи и бях много доволен, подарих го на баща ми и мисля, че той продължава да го ползва още. Тези новите с 2 сим няколко пъти ги заглеждам и може да си взема заради служебните телефони.

Коментар

Working...
                              X