Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми "гедоре"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От една година ползвам Кинг Рой, препоръчаха ми го като здравина = на Форс, като цена малко по-надолу. Ползвам го почти 2-3 пъти месечно, основно за ремонти по окачване, в началото го пазех и не отвивах с тресчотката, но вече отвивам и затягам всичко, което мога с нея, ако не се налага да се ползва по-дълго рамо. Това е куфара който взех, клиентска цена 120 лв. По-късно видях, че има и тресчотки с повече зъби, но моята е от старите. П. С. Куфарът не е квадратен, това е от снимката.
    Прикачени файлове

Коментар

Препоръчайте ми "гедоре".

infineon написа:
      Искам да си взема комплект инструменти. Насочил съм се към това:http://zimber-tools.com/rchni-instru...mlСтрува ли си за парите?Ако може да ми препоръчате нещо подобно като бюджета ми е до 130 лв.
      Здрасти Колега,избра ли си вече нещо?.Какви пари,някакви отзиви.Доволен-недоволен,от къде и т.н.т
      МАКС-2 написа:
      От една година ползвам Кинг Рой, препоръчаха ми го като здравина = на Форс, като цена малко по-надолу. Ползвам го почти 2-3 пъти месечно, основно за ремонти по окачване, в началото го пазех и не отвивах с тресчотката, но вече отвивам и затягам всичко, което мога с нея, ако не се налага да се ползва по-дълго рамо. Това е куфара който взех, клиентска цена 120 лв. По-късно видях, че има и тресчотки с повече зъби, но моята е от старите. П. С. Куфарът не е квадратен, това е от снимката.
      Колега това някъде от Плд ли е закупено?
      Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
      Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

В момента Зимбер имат промоции, които никак не са за пренебрегване!

Коментар

Миналата седмица, за зор-заман цели, си забърсах едно такова: http://zimber-tools.com/rchni-instru...tools.htmlЗа съжаление не мога да дам компетентно мнение. На външен вид и от гледна точка на непрофесионалист, ми изглежда перфектно. Развих и завих няколко болта и до там. Това е за сега.
          Lupo - The Monster
          Е83 3D

Коментар

Edit:Избрах си "Зимбер" от 108 части...

ogi28b написа:
            В момента Зимбер имат промоции, които никак не са за пренебрегване!
            Аз си взех това,което изглежда абсолютно еднакво с твоето,но е с някой лев по-скъпо.Като пристигне утре-вдругиден ще го снимам и ще дам една реална снимка. Мерси на Оги за добрата подсказка,макар да се бях насочил към Манесман от 215 части за 240 лв.Колега от предната страница казва ,че никога не го е изаставял неговия комплект,но в крайна сметка цената е двойна.За инструменти не се скъпя и ако някой ден нещо ми дотрябва ще си купя друг комплек,а този за мен мисля ,че ще е достатъчен за сега да си ремонтирам колата .Днес си получих пратката,качвам и една снимка.Цена 109лв+9 куриерски с конта.Навсякъде пише хром-ванадий,ама никъде не видях щампа или гравюра на производителя Zimber.Мерси за бързото включване на колегите,които ми решиха дилемата .Времето ще покаже надежността и удобството да притежаваш качествени инструменти. Оги мерси и за това разяснение.При транспорта се бяха изсипали всички битове и като отворих куфара всичко беше миш-маш.Докато го подреждах се запознах с почти всички камъчета и се зачудих за какво е точно този, за който сега ми казваш.Към Сенинкн мерси за съвета да си го пазя и аз ще.За другото не всеки има връзки в чучжбина пък и веднъж се купува :D
            Прикачени файлове
            Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
            Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Колега,Същият комплект донесоха на брат ми от Италия, на цена 70лв, донесе го роднина на братовчет ми и го чакахме три месеца /все пак човека си идва за лятото/,а мисълта ми е, че явно външните картонени опаковки се различават, но пък дано са здрави и издържливи, а и гледай да не я погубиш, че аз вече съм минус един бит от моята, и то баща ми го погуби!
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Re: Edit:Избрах си "Зимбер" от 108 части...

pl4 8rp написа:
                Днес си получих пратката,качвам и една снимка.Цена 109лв+9 куриерски с конта.Навсякъде пише хром-ванадий,ама никъде не видях щампа или гравюра на производителя Zimber.Мерси за бързото включване на колегите,които ми решиха дилемата .Времето ще покаже надежността и удобството да притежаваш качествени инструменти.
                Специално за този комплект се поинтересувах и аз - каква е разликата спрямо другия, който е 150 пари (дето се вижда и на рекламата, която се върти из банерите). Вносителят декларира, че разликата е единствено във вида на куфара, щампите Зимбер и двете тресчотки. Всички останали 106 части в двата куфара са напълно 1:1. Така че в това отношение трябва да си спокоен и с разликата от 40 лева винаги можеш да си купиш тресчотка, ако някоя от тези се повреди.Понеже го изследвах визуално, да ти подскажа - преходникът за накрайниците на най-долния ред в горната половина на куфара, се намира в долната половина на куфара, долу вляво, гледано на снимката. Прилича на ’камък’ 6-7 мм, но не е. До него няма и написан номер на самия куфар.

Коментар

В момента има промоционален комплект в Лидл:http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-2D531...аистина си заслужава и са 1:1 като в Зимбер и другите подобни само, че са на доста по-ниска цена.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                    В момента има промоционален комплект в Лидл:http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-2D531...аистина си заслужава и са 1:1 като в Зимбер и другите подобни само, че са на доста по-ниска цена.
                    Благодаря Боби, утре ще скокна да си направя коледен подарък
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ударих греда, промоцията в Лидл е свършила, май не ми е писано да си вземам Гедоре точно сега :D
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Аз имам това от 2 години: http://zimber-tools.com/rchni-instru...zl-4108ka.html Ползвал съм го 10-ина пъти и като цяло съм доволен. Единственото, което не ми харесва е, че част от вложките не си стоят по местата в куфара и като го возя в багажника винаги е на мармалад вътре. До някъде съм решил проблема с една стара тениска, която постилам вътре преди да го затворя. Вие как се справяте с този проблем?
                        ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

tomsan написа:
                          Ударих греда, промоцията в Лидл е свършила, май не ми е писано да си вземам Гедоре точно сега :D
                          Те промоциите им там са само на хартия. Или ако имат, то имат по 1 бройка за магазин.Пе*али.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                          X