Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми "гедоре"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми "гедоре"

Искам да си взема комплект инструменти. Насочил съм се към това:http://zimber-tools.com/rchni-instru...mlСтрува ли си за парите?Ако може да ми препоръчате нещо подобно като бюджета ми е до 130 лв.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Ако ти трябва за домашна употреба и/или съботно-неделно човъркане по колата, просто си купи един ТОП-Мастер или Рико

Коментар

Ползвай търсачката. Има такава тема с много линкове и препоръки. 44790. Или търси по автор "kuku" в раздел Конс. по общи въпроси.

Коментар

Влез в офроуд форума, продава/търговски партньори и там има колега, който внася немски комплекти. В момента има по 96лв.

Коментар

Re: Препоръчайте ми &quot;гедоре&quot;

infineon написа:
          Искам да си взема комплект инструменти. Насочил съм се към това:http://zimber-tools.com/rchni-instru...mlСтрува ли си за парите?Ако може да ми препоръчате нещо подобно като бюджета ми е до 130 лв.
          За толкова взех на Форс ей този комплект от 108 части:

Коментар

Конкретен няма да препоръчам, обаче само ще кажа да си го поръчаш от ибей Англия, защото ще получиш повече за тези пари. Горния Форс не е лош, но може да има още малко дълбоки камъни на 1/2, има само едно удължение за 1/2 и във всички случай ще трябва да си купиш отделно малък комплект с битовете, защото много от болтовете по колите вече са я еврейска звезда, някъде пък са рибе или райб, даже има и едни с вътрешен квадрат, абе луда работа, но със сигурност ше ти трябва.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              Конкретен няма да препоръчам, обаче само ще кажа да си го поръчаш от ибей Англия, защото ще получиш повече за тези пари. Горния Форс не е лош, но може да има още малко дълбоки камъни на 1/2, има само едно удължение за 1/2 и във всички случай ще трябва да си купиш отделно малък комплект с битовете, защото много от болтовете по колите вече са я еврейска звезда, някъде пък са рибе или райб, даже има и едни с вътрешен квадрат, абе луда работа, но със сигурност ше ти трябва.
              Удълженията за 1/2 са 3 - дълго, късо и раздвижено. Освен стандартните битове за гайки, има еврейски звезди в него, едни като еврейски звезди, ама по-заоблени, не ги знам как се казват и разни други вариации. Мога да щракна снимки ако има интерес. Като цяло съм доволен и не съм усетил за сега нужда от други инструменти.

Коментар

Тя нуждата е според нуждата!Все още не знаем, за ко му е комплект инструменти на Инфинеон?

Коментар

Kuku написа:
                  Тя нуждата е според нуждата!Все още не знаем, за ко му е комплект инструменти на Инфинеон?
                  Като цяло ми трябва да си разглобявам разни неща по колата.Не държа да е нещо марково или професионално. Важното е да не е съвсем кашкавалено.Като цяло съм се спрял на зимбер или на това http://bgstechnic.com/product.php?prodID=03483Не виждам какви са им разликите въпреки че едното е 94 части а другото 108.Четох на формата на камъните на Зимбер-а била по добра понеже не се заклинвала много в болтовете.Има ли реално предимство тресчотката да е с 48 зъба?
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Най-просто казано - колкото са повече зъбите, толкова по-лесно се върти тресчотката на труднодостъпни места, където няма място да я размахаш

Коментар

Добре си изглежда и този комплект, но мисля, че го оглеждах и него когато купувах моя и Форс-а някак си по-стабилен изглеждаше Форс-а. Съветвам те да ги огледаш някъде на място преди да купиш.

Коментар

Kuku написа:
                        Най-просто казано - колкото са повече зъбите, толкова по-лесно се върти тресчотката на труднодостъпни места, където няма място да я размахаш
                        казаното е вярно НО вероятността тресчотката да прескокне/изпусне е по-голяма
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Точно за този модел ти говоря, че струва 96лв.

Коментар

nsn написа:
                            Kuku написа:
                            казаното е вярно НО вероятността тресчотката да прескокне/изпусне е по-голяма
                            Да, разбира се - колкото са повече зъбите, толкова са по-малки

Коментар

За BGS инструментите за сега мога да кажа само добри думи като изключим малките им тресчотки. Всеки ден ги подлагам на изтезания и не ги жаля , служебни са все пак и държат , както камъните така и гаечните им ключове. Както казах само малките тресчотки са им слаби и отърват бързо. А иначе за у дома си имам един голям комплект на mannesmann и за сега колкото пъти съм работил с него не ме е предал, а и той е подлаган на тормоз когато се налага. Личния ми комплект има всички възможни камъни като размери дълбочина и видове, било то торксове, звездограми и какви ли не още аз и затова си го харесах.

Коментар

Working...
                              X