Общо онлайн са 199 потребители: 124 Регистрирани, 0 Скрити и 75 Гости [ Администратор ] [ Модератор ]Най-много потребители онлайн: 207, на Пон Окт 09, 2006 9:27 amОбщо 505 потребители са посетили форума днес :: 252 Регистрирани, 0 Скрити и 253 Гости , 238 от тях през последния един час.Браво колеги, браво!Все така и напред !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РЕКОРДИТЕ НА ФОРУМА ДНЕС
Collapse
X
-
Рекорда не се брои - имаше проблем с часовника на форума, който вече е оправен! Детски болести след преместването на хостинга, но дано скоро си изчерпи номерцата и всичко да тръгне пак по вода!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
sev написа:нещо не е като хоратаот два часа ми дава че няма нови мнения, а всъщност има
Коментар
-
Re: РЕКОРДИТЕ НА ФОРУМА ДНЕС
Immortal написа:Общо онлайн са 199 потребители: 124 Регистрирани, 0 Скрити и 75 Гости [ Администратор ] [ Модератор ]Най-много потребители онлайн: 207, на Пон Окт 09, 2006 9:27 amОбщо 505 потребители са посетили форума днес :: 252 Регистрирани, 0 Скрити и 253 Гости , 238 от тях през последния един час.Браво колеги, браво!Все така и напред !Имаме 13661 регистрирани потребителиОбщо 2474 потребители са посетили форума днес :: 735 Регистрирани, 0 Скрити и 1739 Гости , 324 от тях през последния един час.Регистрирани потребители:....
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов написа:sev написа:нещо не е като хоратаот два часа ми дава че няма нови мнения, а всъщност имаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Orcinus
Esper написа:Ивайло Стефанов Попов написа:sev написа:нещо не е като хоратаот два часа ми дава че няма нови мнения, а всъщност има
Коментар
-
Е да - не погледнах, че някой е есхумирал темата И въпреки това, по някаква случайност е актуално - ако не сте забелязали, форума се намира вече на ново място:Не е на http://forum.fiat-bg.org/ а на http://forum.fiat-bg.org/.Не че и стария линк не работи (в противен случай предполагам ме очакваше линч :D ) но е възможно да има проблеми с логването ако не се изтрият бисквитите на стартия сайт.И все пак хората са го казали: Чукча не читател - чукча писател!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар