Да ги таковам и камерите да гои таковам
, писна ми, и то камера дето я знам и минава всеки ден покраи нея, днеска я забравих, усетих се буквално като влезах в зоната и, чукнах спирачките, не можех по интензивно за да я шашана, щото на тавана карах строителни материали и можеше да ги разпиилея пред камерата да стане хубава снимката. Поглеждаики километража показваше около 75-80. Някои получавал ли е честитка от тази камера, знае ли какво е ограничението там? ако е 60 съм спокоен но ако е 50 направо си чакам снимката. След това в село Бяга седи една патрулка с камера нея си я знам и си намалям, този път обаче направо спрях при полицаичето, тои пък излезна разбран и бая мохабед ударихме. Човека каза че принципно тея камери са настроени за глоби над 100 лева, въпреки че имаше малко противоречие в приказките му, щото пък каза настроени са на към 25км от там махат 3км възможна грешка и остават точно 22 превишение за да те дялнат. Но пък 22 км превишение глобата е 100 лева а над 100 е за над 32.Та така:1. Някой получавал ли е "картичка" от пазарджишката камера, и ако да - за каква скорост?2. Някой знае ли със сигурност колко е ограничено там? Защото аз лично съм гледал и знак с 60 няма което автоматично ще рече 50.Моля за конкретни отговори на зададените въпроси!

Коментар