Мнение за по добра кола не мога да дам с точност защото е много отнодително , но поне мога да те посаветвам за БМВ-то да внимаваш със задното предаване и то не само зимата , или при влажен асфалт , дори и при сух пак се заварта при не достатачно опит и на сух с повечко газ в завои
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебая се между 2 коли, моля за мнения
Collapse
X
-
Re: Колебая се между 2 коли, моля за мнения
mims написа:Колеги, здравейте !Влезе ми една муха в главата и ми е трудно да взема решение. Карам Ауди А3 1.8 125 коня 1999г, много е запазено и добро - за малкото километри, които съм му навъртяла съм много доволна. Но преди 2 седмици взех, че си харесах една БМВ и по точно Е46 компакт 2001г 1.8 115 коня.Пуснах Аудито за продаване и вече имам сериозен купувач, ама нещо ми се свива сърцето. Ако има някой запознат и с двете коли и по специално БМВ-то ще се радвам да чуя мнение.Благодаря предварителноAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
частите на бмв-то са много скъпи покарай такова бмв и си прецени самex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Абе махни го това скапано ауди, знаеш ли колко му е скъпа поддръжката. И окачването му се троши много.Вземи си някое стило JTD ще останеш много доволна.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Абе махни го това скапано ауди, знаеш ли колко му е скъпа поддръжката. И окачването му се троши много.Вземи си някое стило JTD ще останеш много доволна.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:infineon написа:Абе махни го това скапано ауди, знаеш ли колко му е скъпа поддръжката. И окачването му се троши много.Вземи си някое стило JTD ще останеш много доволна.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар