Колеги, здравейте !Влезе ми една муха в главата и ми е трудно да взема решение. Карам Ауди А3 1.8 125 коня 1999г, много е запазено и добро - за малкото километри, които съм му навъртяла съм много доволна. Но преди 2 седмици взех, че си харесах една БМВ и по точно Е46 компакт 2001г 1.8 115 коня.Пуснах Аудито за продаване и вече имам сериозен купувач, ама нещо ми се свива сърцето. Ако има някой запознат и с двете коли и по специално БМВ-то ще се радвам да чуя мнение.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебая се между 2 коли, моля за мнения
Collapse
X
-
emzo написа:Всъщност бърза справка показва, че Е46 компакт 1.8 има само 143кончета, което вече е поносимо.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
=Rudi= написа:Мислиш ли, че ще се справиш, особено зимата, със задното предаване? При по-висока скорост в завой, задницата дърпа към отсрещната лента.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:=Rudi= написа:Мислиш ли, че ще се справиш, особено зимата, със задното предаване? При по-висока скорост в завой, задницата дърпа към отсрещната лента.
Коментар
-
Е46 ако е купе и е поне 320Д,иначе няма никакъв смисъл.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Карал съм 318, отвън гледаш голяма кола, като седнеш вътре и всичко те смачква, таблото към теб, главата си удряж в страничната колонка, да не говоря, че беше спънат кон все едно карам уно 1,0 FIRE Ауди с твоя мотор също съм карал един път и чесно да си призная не бих го заменил за БМВНО всичко е много относително, ако те кефи БМВ-то повече от аудито изобщо не му мисли ами се мятайpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар