Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебая се между 2 коли, моля за мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колебая се между 2 коли, моля за мнения

Колеги, здравейте !Влезе ми една муха в главата и ми е трудно да взема решение. Карам Ауди А3 1.8 125 коня 1999г, много е запазено и добро - за малкото километри, които съм му навъртяла съм много доволна. Но преди 2 седмици взех, че си харесах една БМВ и по точно Е46 компакт 2001г 1.8 115 коня.Пуснах Аудито за продаване и вече имам сериозен купувач, ама нещо ми се свива сърцето. Ако има някой запознат и с двете коли и по специално БМВ-то ще се радвам да чуя мнение.Благодаря предварително
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

От трън та на глог А3ката по-дамска.Аз лично бих взел баварката, но не и с този мотор.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Що бе, Емо ?! Аз не гледам да е дамска, а да ми харесва. Аудито е почти перфектно, но БМВ-то ми пълни окото, обаче не знам нищо за него като модел, като болежки, предимства и т.н.

Коментар

Всъщност бърза справка показва, че Е46 компакт 1.8 има само 143кончета, което вече е поносимо.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Всъщност бърза справка показва, че Е46 компакт 1.8 има само 143кончета, което вече е поносимо.
          Уфффф не мога да ги разбера тия БМВ-та. В обявата пише 316, ама на двигател 1.8, ходи ги оправяй ...

Коментар

Мислиш ли, че ще се справиш, особено зимата, със задното предаване? При по-висока скорост в завой, задницата дърпа към отсрещната лента.

Коментар

=Rudi= написа:
              Мислиш ли, че ще се справиш, особено зимата, със задното предаване? При по-висока скорост в завой, задницата дърпа към отсрещната лента.
              Възнамерявам да карам бавничко ... или поне докато му свикна

Коментар

mims написа:
                =Rudi= написа:
                Възнамерявам да карам бавничко ... или поне докато му свикна
                Има ли нужда да коментирам марчей аудито 1 година не можа да обслужиш бмв-то 3 няма да успееш ама че дет бмв ам че и бензин ам че и компакт тцтцтц как може ... КАК

Коментар

Не съм фен на Ауди обаче пред е46 "контакт" А3-ката ми се вижда като най-якия автомобил на света Дай линк ако обявата е от нет-а да го видим това БМВ все пак
                  EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                  Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Е46 ако е купе и е поне 320Д,иначе няма никакъв смисъл.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
                      316 105кс трябва да е 1,9. значи скъп данък,скъпа застраховка,скъпо обслужване и малко пауър.

Коментар

Колата е добра но мотора е малко специфичен, хубавото е че е с верига и го няма момента със скъпото обслужване след покупката на колата,не е много разпространен и не всички майстори му разбират ,по добре 320Д
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Карал съм 318, отвън гледаш голяма кола, като седнеш вътре и всичко те смачква, таблото към теб, главата си удряж в страничната колонка, да не говоря, че беше спънат кон все едно карам уно 1,0 FIRE Ауди с твоя мотор също съм карал един път и чесно да си призная не бих го заменил за БМВНО всичко е много относително, ако те кефи БМВ-то повече от аудито изобщо не му мисли ами се мятай
                          punto HGT

Коментар

Хубаво си беше харесала някаква тойота ама сега нито едното, нито другото ми харесва... Бмв има силни големи мотори =>2.4, а аудито си е мъртвец, всяка тойота 1.6 е по-пъргава от него. Моето мнение е да не скачаш от трън на глог, карай си аудито като ти харесва и това е.

Коментар

незнам как от ауди може да се качиш на бмв освен ако не те притеснява поддръжката на колата

Коментар

Working...
                              X