...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ви е любим цвят за кола?
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
На всяка марка и модел кола и отива различен цвят. Първо трябва да я видиш на живо с очите си как изглежда с един и с друг цвят колата и тогава да и определиш, кой най - много и отива и с кой най - много ще ти хареса, а не предварително да се казва и определя, кой ти е любимия цвят кола или да се определя цвета по някакви там технически изисквания и заводски разбирания при производството на автомобили. Защото примерно според автомобилостроенето на малките автомобили отивал най - много белият цвят, защото правил външно колата по - голяма. Добре обаче на мен примерно малкото Сейченто на Фиат ми харесва с цвят Син Металик, е не бял. Като се има на предвид, че белия не е и металик ми е обикновено лаково покритие. Даже смятам да си поръчам Сейчентото с цвят Син Металик, а това, че синия цвят е цвета на ФИАТ е вече друг въпрос и друга тема на разговор.
Коментар
-
Въпреки че: "ИМА ЦВЯТ ЕДИН ЛЮБИМ И ТОЙ Е СИН" на хубав автомобил най му отива червения цвят тип - Ферари!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Черната перла е цвета,с тези малки (тъмно сини ако не се лъжа) топченца които се виждат под определен ъгъл е направо убиец.И златистото(тъмно) е добро-дава доста наситен и приятен за окото цвят.А бялото съм виждам да стои само на коли от типа-ферари,ламборгини и т.н. но това не се брой на тях всичко им стои добре :D някак си бялото не може да извади този мек блясък като другите цветове(не говоря за чисто новите колици а за 2-3 годишните дори)ааа и да не забравя винаги му личат и най-малките петънца мръсотия която е доста по нашите улици!Следователно иска повече поддръжка!Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар