Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Според Вас кога трябва да сменим летните гуми със зимни?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 127 написа:
    Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.
    Колега, какви са тия гуми за мъгла Че до сега още не са ми предлагали такива

Коментар

...

Коментар

Uneek написа:
        Fiat 127 написа:
        Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.
        Абе и аз се канех да питам същото Да не би да светят
        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
          Uneek написа:
          Fiat 127 написа:
          Абе и аз се канех да питам същото Да не би да светят
          Извинявайте за оффа, ама...
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Sven написа:
            Vladim написа:
            Sven написа:
            Аз съм ги сменил още в началото на лятото.
            И смяташ да изкараш зимата с добре изпечени зимни гуми?
            Честно казано са в много добро състояние
            Вероятно са в добро състояние на външен вид - тъй като за едно лято няма как чак толкова да отиде грайфера. Но гъвкавостта на ламелите отдавна е сдала багажа. Вече гумата е загубила най-ценното си качество мекия каучук от който са направени грайферите и който се отваря и зацепва на снега.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
              Sven написа:
              Честно казано са в много добро състояние
              Вероятно са в добро състояние на външен вид - тъй като за едно лято няма как чак толкова да отиде грайфера. Но гъвкавостта на ламелите отдавна е сдала багажа. Вече гумата е загубила най-ценното си качество мекия каучук от който са направени грайферите и който се отваря и зацепва на снега.
              Това имах пред вид и аз!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Uneek написа:
                Fiat 127 написа:
                И няма и да ти предложат няма ги никъде. Специална изработка за НАСА са Майтапа на старана. Ама с вки гуми съм не е истина. По тия дъждове не си е работа. Зимни с 3мм грайфер и ги търкалям цяло лято. Ама тва ще им е за последно. После отиват директо у кофата. Та за тва ще ги слагам зимните по-рано, че имат и бая грайфер сега за по дъжда ще е добре.
                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                Совалката средно на LPG
                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

аз знам 1 нещо - зимните гуми се слагат по димитровден - 26.10. и се махат на гергьовден - 06.05.оттук нататък всичко е въпрос на регион. те в Австрия могат зимните гуми въобще да не ги свалят през лятото аз доколкото знам зимни гуми се слагат при температури под 7 градуса.моите ще ги сменя около димитровден, щото ми се обажда едно шиленце за дамазлък към 28.10. в разградско...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                  X