Fiat 127 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Според Вас кога трябва да сменим летните гуми със зимни?
Collapse
X
-
Uneek написа:Fiat 127 написа:Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Uneek написа:Fiat 127 написа:Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Sven написа:Vladim написа:Sven написа:Аз съм ги сменил още в началото на лятото.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Sven написа:Честно казано са в много добро състояниеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Uneek написа:Fiat 127 написа:Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.
Коментар
-
аз знам 1 нещо - зимните гуми се слагат по димитровден - 26.10. и се махат на гергьовден - 06.05.оттук нататък всичко е въпрос на регион. те в Австрия могат зимните гуми въобще да не ги свалят през лятото аз доколкото знам зимни гуми се слагат при температури под 7 градуса.моите ще ги сменя около димитровден, щото ми се обажда едно шиленце за дамазлък към 28.10. в разградско...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар