Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.
Колега, какви са тия гуми за мъгла Че до сега още не са ми предлагали такива
Аз мойте ще ги слагам другата седмица, че ще минавам на преглед. А сега съм с гуми за мъгла. Според мен, щом трайно паднад темепературите около +5 трябва да се сложат. Най-добре краят на октомври и да се кара до към средата на Март месец.
Абе и аз се канех да питам същото Да не би да светят
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Абе и аз се канех да питам същото Да не би да светят
И смяташ да изкараш зимата с добре изпечени зимни гуми?
Честно казано са в много добро състояние
Вероятно са в добро състояние на външен вид - тъй като за едно лято няма как чак толкова да отиде грайфера. Но гъвкавостта на ламелите отдавна е сдала багажа. Вече гумата е загубила най-ценното си качество мекия каучук от който са направени грайферите и който се отваря и зацепва на снега.
Вероятно са в добро състояние на външен вид - тъй като за едно лято няма как чак толкова да отиде грайфера. Но гъвкавостта на ламелите отдавна е сдала багажа. Вече гумата е загубила най-ценното си качество мекия каучук от който са направени грайферите и който се отваря и зацепва на снега.
И няма и да ти предложат няма ги никъде. Специална изработка за НАСА са Майтапа на старана. Ама с вки гуми съм не е истина. По тия дъждове не си е работа. Зимни с 3мм грайфер и ги търкалям цяло лято. Ама тва ще им е за последно. После отиват директо у кофата. Та за тва ще ги слагам зимните по-рано, че имат и бая грайфер сега за по дъжда ще е добре.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
аз знам 1 нещо - зимните гуми се слагат по димитровден - 26.10. и се махат на гергьовден - 06.05.оттук нататък всичко е въпрос на регион. те в Австрия могат зимните гуми въобще да не ги свалят през лятото аз доколкото знам зимни гуми се слагат при температури под 7 градуса.моите ще ги сменя около димитровден, щото ми се обажда едно шиленце за дамазлък към 28.10. в разградско...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар