Не в буквалния смисъл, а с една от тия скрити камери дето дебнат за скоростта. Засекли са ме с 81 км/ч при разрешени 50. Получих призовка, ходих в КАТ - показаха ми на компютъра как са ме снимали гадовете... намерих начин и ми се размина акта но явно трябва да се внимава сутрин в посока от околовръсното към семинарията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги внимавайте - "изгорях" на Симеоновско шосe
Collapse
X
-
Колеги внимавайте - "изгорях" на Симеоновско шосe
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Явно тия които си минават всеки ден ги знаят. Според мен са мобилни но колата от която са ме снимали е била отбила в страни. Филмчето което ми пуснаха беше как минавам покрай тях.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Съчувствам на колегата за глобата, която е отнесъл, но се радвам, че малко по малко се появява някакъв контрол. Има още доста местенца из София, където слагането на камери ще се отрази добре - едното - подлезът на НДК, където след размазването на хората, чакащи на спирката на трамвая, има ограничение от 40 км/ч, но никой (ама абсолютно никой) не си прави труда да го спазва.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Sko написа:Съчувствам на колегата за глобата, която е отнесъл, но се радвам, че малко по малко се появява някакъв контрол. Има още доста местенца из София, където слагането на камери ще се отрази добре - едното - подлезът на НДК, където след размазването на хората, чакащи на спирката на трамвая, има ограничение от 40 км/ч, но никой (ама абсолютно никой) не си прави труда да го спазва.
Коментар
-
малкото пъти през които минавам по Симеоновско си карам с 50-55 и покрай мене само профучават все едно дявола ги гони - дано наслагат повече камери. За подлеза на НДК - когато карам с 40 там всеки път отзад някой ми светка и свирка да карам по-бързо и затова по някога там карам с 50, но в повечето случаи гледам да е с 40-45Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
lllubo написа:малкото пъти през които минавам по Симеоновско си карам с 50-55 и покрай мене само профучават все едно дявола ги гони - дано наслагат повече камери. За подлеза на НДК - когато карам с 40 там всеки път отзад някой ми светка и свирка да карам по-бързо и затова по някога там карам с 50, но в повечето случаи гледам да е с 40-45Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Mr. Sandeto, ще ме прощаваш, но точно заради превишената скорост стават повечето катастрофи. Ако не можеш да си сдържаш нервите, за да караш с разрешеанта скорост, това си е лично твой проблем и не е повод за хвалене. Така караш и покрай училищата, нали? С 60 вместо с 40, щото никой няма да те глоби. Е, някой ден (недай си Боже) може да те глоби съдбата като отнесеш някое дете или баба. Замисли се и за това, че сега там някъде някой кара с 60 вместо с 40 покрай училището на твоето дете. Някой изнервен от намаляващият на пешеходна пътека стиснал зъби и леещ псувни прелита на трета с 80 пред работата на твоята съпруга. Замисли се.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Sko написа:Mr. Sandeto, ще ме прощаваш, но точно заради превишената скорост стават повечето катастрофи. Ако не можеш да си сдържаш нервите, за да караш с разрешеанта скорост, това си е лично твой проблем и не е повод за хвалене. Така караш и покрай училищата, нали? С 60 вместо с 40, щото никой няма да те глоби. Е, някой ден (недай си Боже) може да те глоби съдбата като отнесеш някое дете или баба. Замисли се и за това, че сега там някъде някой кара с 60 вместо с 40 покрай училището на твоето дете. Някой изнервен от намаляващият на пешеходна пътека стиснал зъби и леещ псувни прелита на трета с 80 пред работата на твоята съпруга. Замисли се.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:[Колега, не се обиждай, ама заради такива като тебе понякога човек прави глупости... Сега то че трябва да се спазва правилника - трябва! Ама като ти се замота някой с 50 пред тебе... и накрая ти писне и го изпревариш на двойна непрекъсната линия... И да ви пита човек що се влачите така??? Ако караш с 65 никой няма да те спре, никой няма да ти се заяжда. В много случаи произшествията стават именно заради шофьори педантично спазващи правилника... изнервят другите участници в пътното движение и ги провокират да правят опасни изпреварвания. Не казвам да се движиме с 80, но смятам, че скорост от порядъка на 65км/ч е съвсем нормална при ограничение 50. Общо взето никой полицай не се е заял с мен до сега ако съм превишавал ограниченията с до 20км/ч.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Когато човек се движи по пътищата, трябва да се движи с ритъма на движението. Т. Е. Не да се влачи и да пречи, но не и да хвърчи като луд. Колкото до ограниченията на скоростта, мога да кажа, че в много случеи са смешни. Да не забравяме обаче, че повечето знаци са по пътищата от времето когато автомобилите бяха предимно Соц. возила.Вече нямам италянска машина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар