Колата е Фиат Стиломотор 1.6 16V 103hpна 160 000 км еа ето и снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аре да се пофаля - Фиат Стило 1.6 16V 103 hp
Collapse
X
-
Аре да се пофаля - Фиат Стило 1.6 16V 103 hp
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
emzo написа:Айде честито, само безаварийни, като решиш да я газифицираш - свиркай Коя година е ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Честито Тошко. Браво. Рече и отсече. Хиляди безавариини километри ти желая. И да возиш мацките отзад, за да няма как да избягат.Много красиво е двувратото Стило с тази маска, стопове. А това е и с оригинални Al джанти... 15-ки, 16-ки или 17-ки са? Браво още веднъж. Много се радвам за теб.Липсват му само Форумските стикери. Но това е поправимо. До неделя. Надявам се ще дойдеш на среща? Да ме повозиш. :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Честито Тошко. Браво. Рече и отсече. Хиляди безавариини километри ти желая. И да возиш мацките отзад, за да няма как да избягат.Много красиво е двувратото Стило с тази маска, стопове. А това е и с оригинални Al джанти... 15-ки, 16-ки или 17-ки са? Браво още веднъж. Много се радвам за теб.Липсват му само Форумските стикери. Но това е поправимо. До неделя. Надявам се ще дойдеш на среща? Да ме повозиш. :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Това е най-малкото. А голям стикер за джама не искаш ли? Ще го лепнем и ще се снимаме заедно до колите. И ще се сложим тук да ни гледат колко сме...Я дай повече инфо: нов внос ли е, гледам регистрирана е. Четохте ли я на комп? Грешки изписва ли. Как е вървежа, нещо да тропа? Ще се сменят ли консумативи? Такива неща.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Това е най-малкото. А голям стикер за джама не искаш ли? Ще го лепнем и ще се снимаме заедно до колите. И ще се сложим тук да ни гледат колко сме...Я дай повече инфо: нов внос ли е, гледам регистрирана е. Четохте ли я на комп? Грешки изписва ли. Как е вървежа, нещо да тропа? Ще се сменят ли консумативи? Такива неща.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар