Взех за лаптопа безжична мишка NEO.В началото си работеше добре, но от една седмица компютъра започна да прави магарии.Когато натисна двоен клик на иконите на десктопа, не се отваря нищо.Освен това като съм на десктопа(да речем рефрешна) старт менюто и таскбар лентата са ми неактивни.За да се "активират" трябва да кликна на таскбара и след това вече да си включвам програми и приложения.Това се случва и при сърфиране с различните браузъри.Или примерно съм кликнал да видя снимка във ФБ, след това съма върнал с бекспейс и като дам на друга снимка то ме връща на първата.Та въпроса е:да не би разликата в юсб версиите да го прави това,драйверите на мишката ли са или е нещо друго?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безжична мишка бъгва компютър
Collapse
X
-
Re: Безжична мишка бъгва компютър
maikule написа:Взех за лаптопа безжична мишка NEO.В началото си работеше добре, но от една седмица компютъра започна да прави магарии.Когато натисна двоен клик на иконите на десктопа, не се отваря нищо.Освен това като съм на десктопа(да речем рефрешна) старт менюто и таскбар лентата са ми неактивни.За да се "активират" трябва да кликна на таскбара и след това вече да си включвам програми и приложения.Това се случва и при сърфиране с различните браузъри.Или примерно съм кликнал да видя снимка във ФБ, след това съма върнал с бекспейс и като дам на друга снимка то ме връща на първата.Та въпроса е:да не би разликата в юсб версиите да го прави това,драйверите на мишката ли са или е нещо друго?
Реклама
Collapse
Коментар