Вярно че аз сигурно не съм човека който триабва да го каже защото досега съм дошъл само на една среща, но просто нямах възможността а иначе исках,но НАПЪЛНО съм съгласен с Митко.Ако ще е клуб да е клуб.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде по-сериозно отношение
Collapse
X
-
Re: Хайде по-сериозно отношение
Mitko написа:Хайде да отправя един призив. Виждате колко бързо се развива форума и скоро по бройка ще настигнем Alfa Romeo. Това което искам да ви призова е за по-сериозна активност по срещите. Ако целта беше да си чатим има си места и програми за тази работа. Може ли 80% от регистрираните да са от София а на редовните срещи да се събираме все едни и същи с по 2-3 коли от любимата ни марка. Айде вземете се в ръце. Още веднъж казвам, че ако целта а да си чатим и чупим пръстите си има други места._______________________________________
0885261834
-
Re: Хайде по-сериозно отношение
Mitko написа:Хайде да отправя един призив. Виждате колко бързо се развива форума и скоро по бройка ще настигнем Alfa Romeo. Това което искам да ви призова е за по-сериозна активност по срещите. Ако целта беше да си чатим има си места и програми за тази работа. Може ли 80% от регистрираните да са от София а на редовните срещи да се събираме все едни и същи с по 2-3 коли от любимата ни марка. Айде вземете се в ръце. Още веднъж казвам, че ако целта а да си чатим и чупим пръстите си има други места.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар