Абе понеже сега ’секи маже, та не ми се чете много-много, има ли изобщо националноотговорна партия, която да е обявила в своята платформа, че ще изплаща детски надбавки само до второ дете, на пълнолетни и с поне средно образование родители? В прав текст казано, че ще се опита да ограничи популацията на дивите зайци.Че ми писна вече разни политици да ми разправят, че щели да борят отрицателния прираст с тая щир, дет се въди и всеки нормален знае за какаво говоря. Има ли някой да е виждал ром в данъчно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли националноотговорна партия?
Collapse
X
-
Те циганите не са виновни, че са паразити. Намерили са артерия на повърхността и си цоцат кръвчица. И ще са си там или докато организма умре, или докато организма реши да се отърве от паразитите. Явно организма само от време на време го сърби, нищо повече. Евала на циганите, оправят се по-добре и от нас , та им остава цялото време за забавление
Коментар
-
Mupo написа:Те циганите не са виновни, че са паразити. Намерили са артерия на повърхността и си цоцат кръвчица.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
1
Plastex написа:Mupo написа:Те ромите не са виновни, че са паразити. Намерили са артерия на повърхността и си цоцат кръвчица.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Mupo написа:Те циганите не са виновни, че са паразити. Намерили са артерия на повърхността и си цоцат кръвчица. И ще са си там или докато организма умре, или докато организма реши да се отърве от паразитите. Явно организма само от време на време го сърби, нищо повече. Евала на циганите, оправят се по-добре и от нас , та им остава цялото време за забавлениеПонякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
Re: Има ли националноотговорна партия?
Plastex написа:Абе понеже сега ’секи маже, та не ми се чете много-много, има ли изобщо националноотговорна партия, която да е обявила в своята платформа, че ще изплаща детски надбавки само до второ дете, на пълнолетни и с поне средно образование родители? В прав текст казано, че ще се опита да ограничи популацията на дивите зайци.Че ми писна вече разни политици да ми разправят, че щели да борят отрицателния прираст с тая щир, дет се въди и всеки нормален знае за какаво говоря. Има ли някой да е виждал ром в данъчно?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Plastex написа:Абе понеже сега ’секи маже, та не ми се чете много-много, има ли изобщо националноотговорна партия, която да е обявила в своята платформа, че ще изплаща детски надбавки само до второ дете, на пълнолетни и с поне средно образование родители? В прав текст казано, че ще се опита да ограничи популацията на дивите зайци.Че ми писна вече разни политици да ми разправят, че щели да борят отрицателния прираст с тая щир, дет се въди и всеки нормален знае за какаво говоря. Има ли някой да е виждал ром в данъчно?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Има ли националноотговорна партия?
Националноотговорна партия е тази , която ще направи МРЗ поне 1200 лв. още на 01.01.2014 г .Националноотговорна партия е тази , която ще криминализира неплащането на данъци .Националноотговорна партия е тази , която ще постигне присъединяването ни към Шенгенското Споразумение.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Lane Staley написа:А искаш ли да дават детски само при двама руси родители със сини очи, коефициент на интелигентност над 120 и с доказана липса на фенетични заболявания?Румен_Хинчев написа:Националноотговорна партия е тази , която ще направи МРЗ поне 1200 лв. още на 01.01.2014 г .Националноотговорна партия е тази , която ще криминализира неплащането на данъци .Националноотговорна партия е тази , която ще постигне присъединяването ни към Шенгенското Споразумение.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Lane Staley написа:А искаш ли да дават детски само при двама руси родители със сини очи, коефициент на интелигентност над 120 и с доказана липса на фенетични заболявания?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колеги, всеки вижда нещата по определен начин. Аз съм за детски помощи до второто дете. Българите нямат възможност едно дете да гледат, да не говорим за три. Който иска и има възможност - нека си гледа и пет. Няма друг начин да ограничиш раждането на цигани. Няма какво да се правим на моралисти. Нека казваме нещата с истинските им имена. Факт е, че младите хора непрекъснато напускат страната. Факт е, че населението застарява с невероятни темпове. Факт е, раждаемостта сред българите е изключително ниска. Факт е че циганите раждат като зайци и то водени от мотива за тези помощи. Аз не знам как след 15 години ще съществува тази страна, като 25% ще са пенсионери, повече от половината ще са цигани и ще има 5-600 хиляди работещи. Трябват радикални мерки.Колкото до минималната заплата да стане 1200 лева от 2014 г. не мисля изобщо, че това е национално отговорно. Така де, тя и 1200 лева да е, няма да има голяма полза като един хляб стане 10 лева, нали?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Колеги, всеки вижда нещата по определен начин. Аз съм за детски помощи до второто дете. Българите нямат възможност едно дете да гледат, да не говорим за три. Който иска и има възможност - нека си гледа и пет. Няма друг начин да ограничиш раждането на цигани. Няма какво да се правим на моралисти. Нека казваме нещата с истинските им имена. Факт е, че младите хора непрекъснато напускат страната. Факт е, че населението застарява с невероятни темпове. Факт е, раждаемостта сред българите е изключително ниска. Факт е че циганите раждат като зайци и то водени от мотива за тези помощи. Аз не знам как след 15 години ще съществува тази страна, като 25% ще са пенсионери, повече от половината ще са цигани и ще има 5-600 хиляди работещи. Трябват радикални мерки.Колкото до минималната заплата да стане 1200 лева от 2014 г. не мисля изобщо, че това е национално отговорно. Така де, тя и 1200 лева да е, няма да има голяма полза като един хляб стане 10 лева, нали?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар