Говори се какво ли не!Аз чух ,че мита нямало да има, а щяли да увеличат драстично данъците на старите коли!Ако някой знае нещо достоверно и сигурно да сподели :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли мита(ДДС) на колите догодина?
Collapse
X
-
pifakiz написа:ей куку ли си не те знам, Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 но по-спокойно го раздавай! :D Благодаря на модератора за точното напътствие!
Коментар
-
хей колега не се гневи така де :D това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе) :D можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто!А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички!Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий! :D :D :DFiat Grande Punto
Коментар
-
Kuku написа:pifakiz написа:ей куку ли си не те знам, Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 но по-спокойно го раздавай! :D Благодаря на модератора за точното напътствие!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
pifakiz написа:хей колега не се гневи така де :D това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе) :D можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто!А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички!Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий! :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар