Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.п.п. И утре умната, защото ми е дошло до гуша от тъпи патки с розови БВМ или такива, които хранят кучето си с хайвер от сьомга ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Вие сте тотално изтрещели. За какво спорите?Не виждате ли, че единствените хора, които могат да направят нещо са тия, които не могат да влезнат в парламента. Една малка шепа хора, без финансова подкрепа. Колко пъти от малките партийки видяхте реклами или дебати по телевизията? На където се обърнете постери на първите 4-5 по големина партии.Всички нагоре, които са си осигурили местата, са еднакви.Дали ще гласуваш за ГЕРБ, БСП и т.н. е абсолютно все тая.Явно има много от вас, които вярват в Дядо Коледа.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Скъпи съфорумници....ще ме извинявате ама спорите и се нападате за глупости....И на тези които мислят да гласуват за БСП и Сергей и на тези които искат да гласуват за ГЕРБ и ББ и тези за всяка останала партия...на всичките паметта ви е прекалено къса или просто както каза колегата вярвате в дядо Коледа....Не искам да обиждам никой, както написах в първия пост, всеки има право на мнение и го уважавам затова и не се включвам много в темата...Но да ми говорите, че по времето на Станишев, Костов и т.н. сме били по-добре от сега...просто ми звучи странно...И сега не сме никак добре...напротив много сме зле...ама как може да забравите, че само преди 4 години тоя Сергей малко му оставаше да бъде линчуван...а сега сте готови пак да го върнете...аз съм съгласен всеки друг да е на власт, но не и неговата партия...дори за Яне бих гласувал с по-голямо доверие отколкото за БСП+ДПС+Ко...Предлагам Ви да изгледате ето това и после пак да прецените за кой как и защо да гласувате...дълго е 2 часа...но определено е събрало доста информация с която всеки който е живял в тези години е на ясно...просто е обощена...PS.Моля модераторите да заключат темата тъй като е време за реален "избор" и темата е изчерпана...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
avvasilev написа:style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.п.п. И утре умната, защото ми е дошло до гуша от тъпи патки с розови БВМ или такива, които хранят кучето си с хайвер от сьомга ...
Коментар
-
avvasilev написа:А ти, господин ЦСКА, занесе ли един път на мач плакат с №19?
Коментар
-
nai7 написа:white_shark написа:Има и трети тип дето подкрепят герб щото се облагодетелстват от това...обществени поръчки,"подаръци",протекция и др. работиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Комплексите ти си личат от доста твои изказвания. Например това с автопарка на форумните членове. И идва той, преуспелия, гледа от високо от неговото... Рено Меган и снизходително ни обяснява на нас - бедните, със старите и евтини коли кое как е в тоя живот.Не знам ако си купиш Лагуна 3 сигурно ще те е срам и да влизаш в бедняшки форум като този.Човек, който съди хората и ако щеш финансовото им състояние по това каква кола карат няма как да не бъде комплексар. Кво викаше - щом и смартфон си купуваме това пък съвсем доказваше какви сме бедняци. Тежкар и wanna be a millionaire като теб не си е купил, а ние смеем, моля ти се. И сега какво стана - емиграцията не била фикс идея... Ха ха хаИмаме си ние йоркширски териер. И той лае ама не съм го видял да хапе.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Комплексите ти си личат от доста твои изказвания. Например това с автопарка на форумните членове. И идва той, преуспелия, гледа от високо от неговото... Рено Меган и снизходително ни обяснява на нас - бедните, със старите и евтини коли кое как е в тоя живот.Не знам ако си купиш Лагуна 3 сигурно ще те е срам и да влизаш в бедняшки форум като този.Човек, който съди хората и ако щеш финансовото им състояние по това каква кола карат няма как да не бъде комплексар. Кво викаше - щом и смартфон си купуваме това пък съвсем доказваше какви сме бедняци. Тежкар и wanna be a millionaire като теб не си е купил, а ние смеем, моля ти се. И сега какво стана - емиграцията не била фикс идея... Ха ха хаИмаме си ние йоркширски териер. И той лае ама не съм го видял да хапе.
Че той новото Рено Меган ли кара еееехе ма що не каза така по рано бре колега??? Нямаше така да се отнасяме с теб,щяхме аааа как да кажа по просташки да се държим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар