Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Вие сте тотално изтрещели. За какво спорите?Не виждате ли, че единствените хора, които могат да направят нещо са тия, които не могат да влезнат в парламента. Една малка шепа хора, без финансова подкрепа. Колко пъти от малките партийки видяхте реклами или дебати по телевизията? На където се обърнете постери на първите 4-5 по големина партии.Всички нагоре, които са си осигурили местата, са еднакви.Дали ще гласуваш за ГЕРБ, БСП и т.н. е абсолютно все тая.Явно има много от вас, които вярват в Дядо Коледа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Скъпи съфорумници....ще ме извинявате ама спорите и се нападате за глупости....И на тези които мислят да гласуват за БСП и Сергей и на тези които искат да гласуват за ГЕРБ и ББ и тези за всяка останала партия...на всичките паметта ви е прекалено къса или просто както каза колегата вярвате в дядо Коледа....Не искам да обиждам никой, както написах в първия пост, всеки има право на мнение и го уважавам затова и не се включвам много в темата...Но да ми говорите, че по времето на Станишев, Костов и т.н. сме били по-добре от сега...просто ми звучи странно...И сега не сме никак добре...напротив много сме зле...ама как може да забравите, че само преди 4 години тоя Сергей малко му оставаше да бъде линчуван...а сега сте готови пак да го върнете...аз съм съгласен всеки друг да е на власт, но не и неговата партия...дори за Яне бих гласувал с по-голямо доверие отколкото за БСП+ДПС+Ко...Предлагам Ви да изгледате ето това и после пак да прецените за кой как и защо да гласувате...дълго е 2 часа...но определено е събрало доста информация с която всеки който е живял в тези години е на ясно...просто е обощена...PS.Моля модераторите да заключат темата тъй като е време за реален "избор" и темата е изчерпана...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
avvasilev написа:style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.
Коментар
-
avvasilev написа:А ти, господин ЦСКА, занесе ли един път на мач плакат с №19?
Коментар
-
nai7 написа:white_shark написа:Има и трети тип дето подкрепят герб щото се облагодетелстват от това...обществени поръчки,"подаръци",протекция и др. работиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
style34 написа:Lane Staley написа:Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Комплексите ти си личат от доста твои изказвания. Например това с автопарка на форумните членове. И идва той, преуспелия, гледа от високо от неговото... Рено Меган и снизходително ни обяснява на нас - бедните, със старите и евтини коли кое как е в тоя живот.Не знам ако си купиш Лагуна 3 сигурно ще те е срам и да влизаш в бедняшки форум като този. Човек, който съди хората и ако щеш финансовото им състояние по това каква кола карат няма как да не бъде комплексар. Кво викаше - щом и смартфон си купуваме това пък съвсем доказваше какви сме бедняци. Тежкар и wanna be a millionaire като теб не си е купил, а ние смеем, моля ти се. И сега какво стана - емиграцията не била фикс идея... Ха ха хаИмаме си ние йоркширски териер. И той лае ама не съм го видял да хапе.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Комплексите ти си личат от доста твои изказвания. Например това с автопарка на форумните членове. И идва той, преуспелия, гледа от високо от неговото... Рено Меган и снизходително ни обяснява на нас - бедните, със старите и евтини коли кое как е в тоя живот.Не знам ако си купиш Лагуна 3 сигурно ще те е срам и да влизаш в бедняшки форум като този. Човек, който съди хората и ако щеш финансовото им състояние по това каква кола карат няма как да не бъде комплексар. Кво викаше - щом и смартфон си купуваме това пък съвсем доказваше какви сме бедняци. Тежкар и wanna be a millionaire като теб не си е купил, а ние смеем, моля ти се. И сега какво стана - емиграцията не била фикс идея... Ха ха хаИмаме си ние йоркширски териер. И той лае ама не съм го видял да хапе.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар