Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз няма да гласувам, не защото не искам, а защото не разрешиха да се направи секция. Имало невярно попълнени заявления. Много ми е странно как човек може да си обърка ЕГН и трите имена... Има нещо гнило в цялата работа. Дори и да има 1-2 грешни заявления за гласуване, може ли заради тях да се оставят десетки хора без право на глас? Чета коментари, че ако резултатите от изборите са като в анкетата, някои щели да имигрират. Каквито и да са резултатите го направете, ако искате да живеете в нормална страна спокоен живот. В България оправяне няма. Дори и човек да е финансово добре, като гледа хората около него, няма да се чувства добре.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ти не е лошо да кажеш за къде става въпрос, щото не е Хасково Някъде отвъд океана беше май Ще гласувам разбира се, защо "братята роми" да избират вместо мен...

Коментар

white_shark написа:
        Има и трети тип дето подкрепят герб щото се облагодетелстват от това...обществени поръчки,"подаръци",протекция и др. работи
        Баси и кефа аааааааа?Супер как няма да гласувам за тях.Утре съм първи и глас за ГЕРБ.Кмета на Бургас пак от ГЕРБ до дупка само ГЕРБ.

Коментар

dudulia написа:
          Аз няма да гласувам, не защото не искам, а защото не разрешиха да се направи секция. Имало невярно попълнени заявления. Много ми е странно как човек може да си обърка ЕГН и трите имена... Има нещо гнило в цялата работа. Дори и да има 1-2 грешни заявления за гласуване, може ли заради тях да се оставят десетки хора без право на глас? Чета коментари, че ако резултатите от изборите са като в анкетата, някои щели да имигрират. Каквито и да са резултатите го направете, ако искате да живеете в нормална страна спокоен живот. В България оправяне няма. Дори и човек да е финансово добре, като гледа хората около него, няма да се чувства добре.
          Някои хора искаме да построим нормална България. А не да емигрираме. Ти си си направил избора, и други около мен направиха същия. За мен това винаги е било пораженческо мислене. Но никога не съм убеждавал/разубеждавал някого.Наслаждавай се на нормалността около теб, но моля те, не ми давай съвети какво да правя с живота си.Нормална, ненормална, това си е моята страна, и никъде където съм бил, колкото и да е било красиво, не съм изпитвал същата тръпка като онази, която изпитвам, когато пътя завие и видя моето село, макар и вече обезлюдено, грохнало и тъжно. Искам и детето ми да живее тук и да живее в нормална страна.Затова и утре ще отида да гласувам.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Някои хора искаме да построим нормална България. А не да емигрираме. Ти си си направил избора, и други около мен направиха същия. За мен това винаги е било пораженческо мислене. Но никога не съм убеждавал/разубеждавал някого.Наслаждавай се на нормалността около теб, но моля те, не ми давай съвети какво да правя с живота си.Нормална, ненормална, това си е моята страна, и никъде където съм бил, колкото и да е било красиво, не съм изпитвал същата тръпка като онази, която изпитвам, когато пътя завие и видя моето село, макар и вече обезлюдено, грохнало и тъжно. Искам и детето ми да живее тук и да живее в нормална страна.Затова и утре ще отида да гласувам.
            +1
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Гледайки т.н. извънредна пресконференция на ГЕРБ, осъзнах че по -тъп човек от Цветанов аз не съм слушал.Дори малограмотните цигани, с които ми се налага да работя всеки ден щяха да кажат нещо по-умно в случая.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
                dudulia написа:
                Сега и ако се разревеш и ме помолиш няма да гласувам за ГЕРБ Що не се сети за това когато селото ти започна да обезлюдява???или викаш Б.Б го обезлюди миналата година.Що не се сети за това когато царя обеща да те клати 800 дни?взе си горите и ти се изсмя,Велчев си построи три големи хотела на Несебър.Защо,защо има много защо.Ама отговора липсва.

Коментар

nai7 написа:
                  Сега и ако се разревеш и ме помолиш няма да гласувам за ГЕРБ Що не се сети за това когато селото ти започна да обезлюдява???или викаш Б.Б го обезлюди миналата година.Що не се сети за това когато царя обеща да те клати 800 дни?взе си горите и ти се изсмя,Велчев си построи три големи хотела на Несебър.Защо,защо има много защо.Ама отговора липсва.
                  О, не, за нищо на света.Аз се радвам, че гласуваш за тях. Ти си еманация на избирателя на ББ ( а също и на едно ниво с 80% от министрите му ) и като такъв трябва да бъдеш пазен и защитаван. Защото скоро ще сте изчезващ вид.

Коментар

Lane Staley написа:
                    nai7 написа:
                    О, не, за нищо на света.Аз се радвам, че гласуваш за тях. Ти си еманация на избирателя на ББ ( а също и на едно ниво с 80% от министрите му ) и като такъв трябва да бъдеш пазен и защитаван. Защото скоро ще сте изчезващ вид.
                    Не бре колега пак не ми отговори,или е под достойнството ти да ми отговаряш нали си умен а аз глупав вече си го казвал всички почитатели на ГЕРБ са прости щом пак гласуват за тях.Защо не пита за селото си когато започна да се обезлюдява????Защо не пита царя как ще те клати на сухо или влажно,и за какво са му тези гори????

Коментар

Lane Staley написа:
                      Онлайн анкетите изобщо не са представителни. Тази също. Всъщност, предвид възрастта и стойността на автопарка на форума, тази анкета може да се нарече представителна за това как ще гласуват хората с ниски доходи.
                      Е ти като виден богаташ що правиш тука с нас - раята? А хората с ниски доходи са огромната част от обществото, така че дори и така да е логиката ти пак куца, сори.Ти не каза ли, че ако анкетата се припокрие утре ще емигрираш? Че гледам сега някакви прочувствени, патриотични, поучителни речи изнасяш...
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        Lane Staley написа:
                        Онлайн анкетите изобщо не са представителни. Тази също. Всъщност, предвид възрастта и стойността на автопарка на форума, тази анкета може да се нарече представителна за това как ще гласуват хората с ниски доходи.
                        Е ти като виден богаташ що правиш тука с нас - раята? А хората с ниски доходи са огромната част от обществото, така че дори и така да е логиката ти пак куца, сори.Ти не каза ли, че ако анкетата се припокрие утре ще емигрираш? Че гледам сега някакви прочувствени, патриотични, поучителни речи изнасяш...
                        Той най-вероятно е преял със кИбапчетата у мерца,и каймата е била заразена,затова нещо се обърква момчето.

Коментар

Пичове и пички . Що се занимавате с глупости. Я се разходете на въздух, да ви мине. Тоя театър (поредните избори) дето го спретват, що трябва да го дискутираме? Нищо не се е променило, вече близо 70год. Само им вдигате рейтинга на лоените топки нарекли се политици. Хайде и утре умната, ако има

Коментар

style34 написа:
                            Е ти като виден богаташ що правиш тука с нас - раята?
                            Ми да видя как я карате
                            style34 написа:
                            Ти не каза ли, че ако анкетата се припокрие утре ще емигрираш? Че гледам сега някакви прочувствени, патриотични, поучителни речи изнасяш...
                            Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.Онова, което написах са причините, поради които не съм го направил досега. Но явно осмислянето на информация не е силна черта на някои форумци. Ти нещо изнервен ми се видиш. Да не е щот ви взеха бюлетините :D

Коментар

Lane Staley написа:
                              style34 написа:
                              Ми да видя как я карате
                              style34 написа:
                              Ти не каза ли, че ако анкетата се припокрие утре ще емигрираш? Че гледам сега някакви прочувствени, патриотични, поучителни речи изнасяш...
                              Да, дойде ли пак еквивалента на 7 на власт ще емигрирам.Онова, което написах са причините, поради които не съм го направил досега. Но явно осмислянето на информация не е силна черта на някои форумци. Ти нещо изнервен ми се видиш. Да не е щот ви взеха бюлетините :D
                              Ееее виж как позна сега трябва другите да карам,да го ева.Ах ти умникоооо ма ти си бил голем комплексар бре.Това кога го разбра когато маааше кИбапчета във мерца на село ли бре,отворен.Заминавай прав ти път,един хрантутник по малко.

Коментар

Lane Staley написа:
                                style34 написа:
                                Ми да видя как я карате
                                style34 написа:
                                Намерих ти решение на проблема,комплексар.Хапче против глупост,вземай и тогава пиши.Само намери лекар за рецепта или аз ако съм на теб на 4 часа по едно,и пак във мерца да мааш кИбапчета.И когато спреш да го правиш значи хапчето е подействало.Учудващо простака от ГЕРБ можел да чете на английски.http://arstechnica.com/science/2013/...ase-of-idiocy/

Коментар

Working...
                                X