Как може да има такъв процент тук за герб тази партия се управлява като еднолично дружество тоталиръзъм в действие. В тази партия няма никакъв потенциал. Хора с лични амбиции и стремеж за лично облагодетелстване да не говорим за липсата на образование и кадри. Гледам Борисов казва в клиповете си "работа работа работа" и се сещам за Т.Живков с "приземяване приземяване приземяване". Мисля че герб заслужават един шамар от българското общество на тия избори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Все е имало негативни предизборни кампании, но като тази никога не е имало през последните 24 години. Явно БСП усещат началото на края си и правят всичко възможно да останат във властта. От друга страна им е ясно, че ако спечели ГЕРБ и вземе 50% + 1 места в парламента Станишев и Овчаров са първите клиенти на софийския централен затвор. Този път няма да има прошка за никой!Колега, замислял ли се да издаваш хумористично списание?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Valentin_V написа:Как може да има такъв процент тук за герб тази партия се управлява като еднолично дружество тоталиръзъм в действие.Valentin_V написа:Хора с лични амбиции и стремеж за лично облагодетелстване.sugarboy написа:Най-хубавото е, че анкетата във форума ни не е представителна.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Valentin_V написа:Как може да има такъв процент тук за герб тази партия се управлява като еднолично дружество тоталиръзъм в действие. В тази партия няма никакъв потенциал. Хора с лични амбиции и стремеж за лично облагодетелстване да не говорим за липсата на образование и кадри. Гледам Борисов казва в клиповете си "работа работа работа" и се сещам за Т.Живков с "приземяване приземяване приземяване". Мисля че герб заслужават един шамар от българското общество на тия избори.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Все още ми е странно обаче как след толкова протести...искания...свалено правителство, защото според мен не си замина то, а беше накарано от народа да подаде оставка и вярвам в това...все още, толкова много хора пишат, че няма да гласуват...аз лично не присъствах на нито един протест по мои си лични причини, с някой неща не бях съгласен с протестиращите в някой ги подкрепях, нямах и много време да ходя на протестите. Въпреки това близо 50% от тях със всичките лозунги и т.н. няма да гласуват и отново ще оставят избора в ръцете на други хора...звучи ми странно и нелогично...Тази година за съжаление аз няма да успея да гласувам...не защото не искам, напротив искам много, но изпуснах срока за вписване в изборните листи...а до колкото знам няма как в деня на изборния ден няма как да се впиша и да гласувам...а да бия 1200км само за да гласувам ще ми е доста трудно!Както имаше една приказка! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! Аз изводите за утре си ги направих от тази и от много други онлайн анкети...Явно е, че на социолозите не може да се вярва...какво ще стане след утрешния ден...ще разберем като стане...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Винаги съм гласувал и утре ще гласувам...Новини и простотии не гледам, само ме натоварват излишно, и са супер негативни. Има много хора които им вярват и мислят че всичко летящо е храна...По добре да дам сласа си, отколкото бай мангал да реши, кой да бърка в кацата с меда...Ако БСП и ДПС вземат власта, аз ще емигрирам от БългарияПоздрави
--------------------
Коментар
-
kiselo написа:Аз изводите за утре си ги направих от тази и от много други онлайн анкети...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар