Тази събота и неделя мисля да направя едно освежаващо боядисване (който е с малко дете знае защо ).Та от тази гледна точка ако може да ми препоръчате латекс. Имам следните претенции: - Да може да се мие, примерно с гъбичка (не с маркуча) - Ако може и да има някакво анти плесен/мухъл свойство, ама не е силно задължително.- И да има относително добра разходна норма - примерно десетина квадрата на литър и повече Мерси много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми латекс
Collapse
X
-
Титан,високите класове отговарят на твоите изисквания а и са доста по-евтини от Левис и Дулукс.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Мерси много колеги за съветите. Утре ще прозвъня някоя друга фирма да видим какви цени ще обадят.Намерих си стария латекс и е бил Титан Профешънъл ... та даже и е останала една кутия от него.Колко стар латекс може да се ползва? Отгоре се е утаило нещо като олио и според мен латекса е тръгнал към вечните ловни полета ама все пак да питам, който има опит с това?
Коментар
-
todorakiggg написа:Мерси много колеги за съветите. Утре ще прозвъня някоя друга фирма да видим какви цени ще обадят.Намерих си стария латекс и е бил Титан Профешънъл ... та даже и е останала една кутия от него.Колко стар латекс може да се ползва? Отгоре се е утаило нещо като олио и според мен латекса е тръгнал към вечните ловни полета ама все пак да питам, който има опит с това?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:todorakiggg написа:Мерси много колеги за съветите. Утре ще прозвъня някоя друга фирма да видим какви цени ще обадят.Намерих си стария латекс и е бил Титан Профешънъл ... та даже и е останала една кутия от него.Колко стар латекс може да се ползва? Отгоре се е утаило нещо като олио и според мен латекса е тръгнал към вечните ловни полета ама все пак да питам, който има опит с това?
Коментар
-
todorakiggg написа:Racer GT написа:todorakiggg написа:Мерси много колеги за съветите. Утре ще прозвъня някоя друга фирма да видим какви цени ще обадят.Намерих си стария латекс и е бил Титан Профешънъл ... та даже и е останала една кутия от него.Колко стар латекс може да се ползва? Отгоре се е утаило нещо като олио и според мен латекса е тръгнал към вечните ловни полета ама все пак да питам, който има опит с това?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Колега, къде и колко ще боядисваш, та ти трябва чак антиплесен латекс (40лв./5кг.) Аз преди една година боядисах в тоалетната с обикновен Боро (42лв./25кг.) и нито има плесен, нито мухъл, нито нищо.Сигурен ли си, че има смисъл да даваш толкова пари, щом имаш малко дете и догодина, че даже и по-рано пак ще е за боядисване....
Коментар
-
Kuku написа:Колега, къде и колко ще боядисваш, та ти трябва чак антиплесен латекс (40лв./5кг.) Аз преди една година боядисах в тоалетната с обикновен Боро (42лв./25кг.) и нито има плесен, нито мухъл, нито нищо.Сигурен ли си, че има смисъл да даваш толкова пари, щом имаш малко дете и догодина, че даже и по-рано пак ще е за боядисване....Racer GT написа:Ако в латекса има вода ще разбереш-мирише на развалено.Под самия надпис титан профешънъл или отстрани около него е наименованието на самия материал-TP-2000,TP-23,A1,A50,Export... Работя с продуктите на Титан и съм много доволен.Ползвал съм както интериорните бои,така и фасадните,полиуретановите също и лаковете им за дърво,ако имаш някакви въпроси питай.
Коментар
-
Аз целия апартамент го боядисах с Леко Сребърни Йони. Мухъл няма никъде, а комшиите отгоре и отдолу не ги знам с какво са боядисвали, но в ъглите на външните стени им е с мухъл още на втората зима. При родителите ми също имаше мухъл (панелка без изолация, североизточно изложение) и там минахме с Леко-то и втора зима няма грам мухъл. Леко-то е страшно гъст латекс и това дето му дават 5% разреждане... ами то става за шпакловане направо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар