Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най- добрите авточасти за италиански автомобили?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най- добрите авточасти за италиански автомобили?

Здр. колеги скоро не съм писал ама имах малко работа и нямаше кирилизиран комп краи мен както и да е.Понеже съм малко не компетентен в тоа отношение та, да ви питам : Кои са най- добрите марки авточасти за италиански автомобили?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Re: Най- добрите авточасти за италиански автомобили?

soulkeeper написа:
    Здр. колеги скоро не съм писал ама имах малко работа и нямаше кирилизиран комп краи мен както и да е.Понеже съм малко не компетентен в тоа отношение та, да ви питам : Кои са най- добрите марки авточасти за италиански автомобили?
    най добрите са оригиналните, а иначе от по евтините зависи какво търсиш ролки ремъци накладки и т.н няма една фирма която да произвежда всичко
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Да ясно ми е

да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н.
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: Да ясно ми е

fiat_love написа:
        soulkeeper написа:
        да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н.
        "За ходова част в този форум постепенно се налага FRAP. Друга добра марка е AS Metal. Първата е италианска а втората турска.За амортисьори си сложих Cofap, които са бразилските заводи на Марели."
        А имат ли официални представители тук в България и къде са те ако има Мерси много за информациата
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
        X