Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой фенер от DX да си поръчам?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Сега ще ми се присмеете, обаче ми подариха LED фенер с манивелка - въртиш само няколко пъти и свети няколко минути(колкото обикновено го ползвам аз).
    Ей това е истината - електрисити он деманд. Няма батерии, няма зарядни

Коментар

Humppa написа:
      vital написа:
      Сега ще ми се присмеете, обаче ми подариха LED фенер с манивелка - въртиш само няколко пъти и свети няколко минути(колкото обикновено го ползвам аз).
      Ей това е истината - електрисити он деманд. Няма батерии, няма зарядни
      Имам две такива - след година, две неизползване батерийте им не искат да държат ток вече и светят само като ги помпя ръчно. Което се оказва доста неудобно, защото светлината играе непрекъснато, а и ти писва. Иначе от ДХ не съм поръчвал май само това. Имам един комплетк купен от Кауфланд за петнайстона лева - три фенера светодиодни - голям, среден и малък и батерии за всички. От тях съм доволен. Не светят като фенерите тип полицейски, но са добри.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ogi28b написа:
        ТОЗИ Има ли някой много доволен от него?
        Пристигна. Свети. Много съм доволен. Още не знам от какво, но съм много доволен. Очевидно работи с модулация (така си пише и на сайта), защото измереният ток е само 0.75 А, а светлината видимо примигва. Ще трябва с осцилоскоп да го видя, но определено свети доста силно. Бих го препоръчал. Мисля, че отговаря съвсем точно на описанието си, а коментарите за него също са точни и обективни.

Коментар

Честито, сега остана да намериш на кого да светиш
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
            ogi28b написа:
            ТОЗИ Има ли някой много доволен от него?
            Пристигна. Свети. Много съм доволен. Още не знам от какво, но съм много доволен. Очевидно работи с модулация (така си пише и на сайта), защото измереният ток е само 0.75 А, а светлината видимо примигва. Ще трябва с осцилоскоп да го видя, но определено свети доста силно. Бих го препоръчал. Мисля, че отговаря съвсем точно на описанието си, а коментарите за него също са точни и обективни.
            Ето какво пише на сайта:
            Circuitry: Digital regulated 1500mA
            Сега описанието отговаря ли или не.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ми ако Илко случайно дойде в неделя и носи някакъв осцилоскоп в жабката на колата, ще ти кажа. S_BANKOV - в темата за вицовете ще напиша един, дето е по повод твоя коментар.

Коментар

http://dx.com/p/c30-flood-to-throw-z...-18697Имам такъв от 2-3 години. И съм изключително доволен, но е малко големичък.Силно препоръчвам обаче ето това - http://dx.com/p/black-cat-hm-01-ha-i...-24127Имах такъв изкара 2 години, поръчах си втори и го загубих за 2 месеца.Фенерчето е супер мъничко, но леда е доста мощен... 100 лумена за такова дребосъче си е супер. С една батерия ААА зарядна 800 милиамопера изкарва около час, но през това време свети на зла гад.А е толкова малък, че даже не усещаш че ти е в джоба при ключовете.
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

http://www.xcosports.com/index.php?s...e&prg=25&p=295 Според мен това ще ти върши работа повече от фенер понеже ръцете са свободни по всяко време.
                  Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
                  Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Коментар

Фенерът му дойде вече, ама нищо давайте препоръки
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Кой фенер от DX да си поръчам?

vital написа:
                      Напротив даже . Преди време при разчистването на един гараж открих някакъв древен такъв руски , но не можах да го задействам, защото беше зверски корозирал....Е казармата имахме един старшина , който като даваше НК , ни развеждаше по постовете с таквоз нещо...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ще викам и аз фенер. До към 30-тина $. Някакви препоръки?Гледам, че има и с по 500 и 1000 лумена...За препоръчване е със зарядно.

Коментар

Виж в сайта на Булит 2000мисля имаше готини фенери., само не се заплесвай много по другите раздели.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://dx.com/p/focus-zoom-lens-xm-l...70Засега тоя ми е фаворит.

Коментар

Миналият месец купувах фенер на дядото ,че продал старият си на комшията. Пак е от тия Полис. Вътре си има и приставка ,ако желаеш да го ползваш със ААА батерии. Зарядно за дома и автомобила литиева батерия и цена от 17лв в магазина. Що ти е да го заръчваш от Китай?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Кои са Полис? Дай повече инфо, Красьо.

Коментар

Working...
                                X