Сега ще ми се присмеете, обаче ми подариха LED фенер с манивелка - въртиш само няколко пъти и свети няколко минути(колкото обикновено го ползвам аз).
Ей това е истината - електрисити он деманд. Няма батерии, няма зарядни
Имам две такива - след година, две неизползване батерийте им не искат да държат ток вече и светят само като ги помпя ръчно. Което се оказва доста неудобно, защото светлината играе непрекъснато, а и ти писва. Иначе от ДХ не съм поръчвал май само това. Имам един комплетк купен от Кауфланд за петнайстона лева - три фенера светодиодни - голям, среден и малък и батерии за всички. От тях съм доволен. Не светят като фенерите тип полицейски, но са добри.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Пристигна. Свети. Много съм доволен. Още не знам от какво, но съм много доволен. Очевидно работи с модулация (така си пише и на сайта), защото измереният ток е само 0.75 А, а светлината видимо примигва. Ще трябва с осцилоскоп да го видя, но определено свети доста силно. Бих го препоръчал. Мисля, че отговаря съвсем точно на описанието си, а коментарите за него също са точни и обективни.
Пристигна. Свети. Много съм доволен. Още не знам от какво, но съм много доволен. Очевидно работи с модулация (така си пише и на сайта), защото измереният ток е само 0.75 А, а светлината видимо примигва. Ще трябва с осцилоскоп да го видя, но определено свети доста силно. Бих го препоръчал. Мисля, че отговаря съвсем точно на описанието си, а коментарите за него също са точни и обективни.
Ми ако Илко случайно дойде в неделя и носи някакъв осцилоскоп в жабката на колата, ще ти кажа. S_BANKOV - в темата за вицовете ще напиша един, дето е по повод твоя коментар.
http://dx.com/p/c30-flood-to-throw-z...-18697Имам такъв от 2-3 години. И съм изключително доволен, но е малко големичък.Силно препоръчвам обаче ето това - http://dx.com/p/black-cat-hm-01-ha-i...-24127Имах такъв изкара 2 години, поръчах си втори и го загубих за 2 месеца.Фенерчето е супер мъничко, но леда е доста мощен... 100 лумена за такова дребосъче си е супер. С една батерия ААА зарядна 800 милиамопера изкарва около час, но през това време свети на зла гад.А е толкова малък, че даже не усещаш че ти е в джоба при ключовете.
Сега ще ми се присмеете, обаче ми подариха LED фенер с манивелка - въртиш само няколко пъти и свети няколко минути(колкото обикновено го ползвам аз).
Напротив даже . Преди време при разчистването на един гараж открих някакъв древен такъв руски , но не можах да го задействам, защото беше зверски корозирал....Е казармата имахме един старшина , който като даваше НК , ни развеждаше по постовете с таквоз нещо...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Миналият месец купувах фенер на дядото ,че продал старият си на комшията. Пак е от тия Полис. Вътре си има и приставка ,ако желаеш да го ползваш със ААА батерии. Зарядно за дома и автомобила литиева батерия и цена от 17лв в магазина. Що ти е да го заръчваш от Китай?
Коментар