sharo_sl написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Ситроен на Фиат.......
Collapse
X
-
sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
slonikon написа:според всякакви информации в нет-а 1.9 TD 75 се произвежда до 2000.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
sharo_sl написа:dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
sharo_sl написа:emzo написа:Честито, но за мен си направил адския даунгрейд.А и в Сливен преди имаше добър сервиз за Ситроен, вкл и хидравликата, не знам какво е станало с него. Аз и сега карам един Ситроен, служебен, Берлинго. Тъй че не съм много далеч от тая марка, но италианското си е италианско!Добре дошъл в отбора!
Коментар
-
sharo_sl написа:dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:sharo_sl написа:emzo написа:Честито, но за мен си направил адския даунгрейд.А и в Сливен преди имаше добър сервиз за Ситроен, вкл и хидравликата, не знам какво е станало с него. Аз и сега карам един Ситроен, служебен, Берлинго. Тъй че не съм много далеч от тая марка, но италианското си е италианско!Добре дошъл в отбора!
Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията..Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията..Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.
От друга страна специално ХМ не знам какво може да го бие по возия освен Ц6.На теб колега ти препоръчвам да си вземеш някоя от Ц5-ците, при тях доста са изчистени проблемите в окачването на Ксантия/ХМ, а и частите са по-достъпни откъм намиране. Има разни неща по маркучите и възглавниците, които не се намират в магазините различни от АМК, а по моргите са в окаяно състояние. Тука пред блока ми има един ХМ, който бива реставриран от един съсед и намирането на части за него е мъка направо, а цените са достойни за S класа. А на АМК политиката е колкото е по-стара колата, толкова по-скъпи части.Поздрави на всички, надявам се да съм бил от полза с малкото инфо, което имам за тези коли.
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
sharo_sl написа:Ако под цилиндър разбираш "сфера",то тя наистина е 50-70 лева.Тези хидравлични цилиндри,за които говоря са два.Единият е отпред в ляво ,другия отзад в дясно.Прилича на амортисьор и е може би най-скъпата част на Ксантиите.Иначе на последната Ксантия,която имах,сферите бяха 10 на брой!
Коментар
-
siluro написа:infineon написа:Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията..Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.
От друга страна специално ХМ не знам какво може да го бие по возия освен Ц6.На теб колега ти препоръчвам да си вземеш някоя от Ц5-ците, при тях доста са изчистени проблемите в окачването на Ксантия/ХМ, а и частите са по-достъпни откъм намиране. Има разни неща по маркучите и възглавниците, които не се намират в магазините различни от АМК, а по моргите са в окаяно състояние. Тука пред блока ми има един ХМ, който бива реставриран от един съсед и намирането на части за него е мъка направо, а цените са достойни за S класа. А на АМК политиката е колкото е по-стара колата, толкова по-скъпи части.Поздрави на всички, надявам се да съм бил от полза с малкото инфо, което имам за тези коли.
Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар