sharo_sl написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Ситроен на Фиат.......
Collapse
X
-
sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
slonikon написа:според всякакви информации в нет-а 1.9 TD 75 се произвежда до 2000.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
sharo_sl написа:dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
sharo_sl написа:emzo написа:Честито, но за мен си направил адския даунгрейд.
Коментар
-
sharo_sl написа:dikanio написа:sharo_sl написа:1.9 ТД е колата 100 %!Поне така пишеше на предното стъкло в автокъщата..... :D 75 кончета е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:sharo_sl написа:emzo написа:Честито, но за мен си направил адския даунгрейд.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
-
Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията.. Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията.. Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
sharo_sl написа:Ако под цилиндър разбираш "сфера",то тя наистина е 50-70 лева.Тези хидравлични цилиндри,за които говоря са два.Единият е отпред в ляво ,другия отзад в дясно.Прилича на амортисьор и е може би най-скъпата част на Ксантиите.Иначе на последната Ксантия,която имах,сферите бяха 10 на брой!
Коментар
-
siluro написа:infineon написа:Ужас как можа да направиш такъв Downgrade. Аз се замислям да разкарам фиатката и да се сдобия именно с една червена ксантия Актива.Че за активата са малко по кът частите е така, ама чак да са на извънземни цени...Кефа си има цена, фиата ще ти се струва като каруца в сравнение с ксантията.. Да си купиш отново хидроактивен ситроен колега.Понякога стоя и мисля.понякога само стоя.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар