Здравейте,колеги!След 20 години експлоатация на Ситроени (шест различни модела) се качих на Браво 1.9 ТД!Изневерих на марката не защото не ми харесва,а защото поддръжката ,особено на хидравличните Ситроени стана вече доста скъпа!Последният ми,модел Ксантия беше хидравличен,2.0 16 V-156 к/с (Актива).Макар и 95 година ,почти нямаше екстра,която да му липсва.Не се накланяше в завоите (автоматично колата изравняваше клиренса с кантар и хидравлични цилиндри),за динамиката да не говорим.За возията няма какво да кажа,типична за хидравличен Ситроен......За жалост резервни части почти вече няма нови или ако ги има са на
извънземни цени.....Та......,първите ми впечатления от Фиатчето са добри.Доста широка и удобна (като се има предвид размерите на купето) за шофиране.Двигателя работи доста тихо и не създава дискомфорт (карал съм и Пикасо 2.0 HDI),добре е обезшумена.Разхода в момента го засичам,но съм сигурен,че ще е добър,като се има предвид ,че досега Ксантията ми гореше 15-18 градско и 10-11 извън града!Управлява се лесно .И най важното ,като гледам цените на части и консумативи,направо съм изумен!Ами това е от мен засега!Поздрави,Стефан Шарков!
![Shocked](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_eek.gif)
Коментар