Послушай Явор за алпайна,освен,че свири много добре изглежда и красиво ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали ще седи хубаво тоя касетофон на бравото ми?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Свърши. Взимах си audiomediata. Свири прилично и седи що-годе добре. Но имам един въпрос. Радиото ми (оригиналното на фиата) се пускаше без контакт, а този плайер не може? Трябва да има контакт, за да тръгне? Така ли са или нещо аз съм объркал отзад онези двете неща дето се бутат? Радиото не можах да го захраня, че е друга буксата... явно трябва да си купя такава.Да питам и друго. Приставката слага ли се преди стойката ламарината на целият уред, или както сега съм набол всичко, просто я поставям отгоре? Някак си не виждма как ще изкарам вече касетофона от гнездото, така щракна, че... ;0 Имам някакви ключове уж с тях да дърпам, ма някак не се получава.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Слагаш преставката за таблото, нанизваш касетофона, слагаш декоративната рамка на самия касетофон. Ако решиш да го вадиш нанизваш двете планки докато щракнат с тънката част напред разпъваш леко в страни на вън и дърпаш. За да свири без контакт трябва да направиш мост на самата евробукса, прехвърля се кабел от постоянния плюс. Потърси има много писано как се прави прехвърлянето на кабела.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Моя го направих така както на снимката - срязах оранжевия и го вързах към червения, малко калай и идеал Петров.Работи точно както беше с оригиналия, демек и без да е на контакт си свири, а като го изключа от бутона му започва да си мига(вижда се като се свали панела), т.е. минава си в стенд-бай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар