И така колеги Вече за доста неща съм се допитвал до вас...за щастие получих полезни съвети...та сега реших пак да се допитам до хорското мнение и дано сред него да има на някой специалист който да се изкаже компетентно Въпроса е следния...Стария ми лаптоп, вече на около 5 години взе да издъхва...има лейкопласт на кабела на зарядното...два пъти се наложи да му сменям перката на охлаждането, че все издъхва...чупиха му се пантите на монитора...падал е 2-3 пъти (не от високо)...липсват му едно две пластмасови чаркалачета и в общи линии вече си е за брак...батерията умря тотално и държи около 5 мин...в общи линии направих калкулация колко ще ми струва да го облека в нова кутиика да го стегна и да му взема батерия и излезна сума която не ми се дава за стар лаптоп...та в близкия месец, два максимум искам да си взема нов...Марката ще е Асус 100%...засега съм се спрял на един модел...но искам да ми кажете дали е ОК!? Дали процесора е на ниво...видео картата...преди време като се занимавах с компютри спокойно можех да кажа само като им чуя марките дали е ОК и дали става за нещо, но одавна съм извън тази сфера и определено не съм в течение на новостите...Лаптопа ще се използва за: Брауз, Гледане на FullHD филми, Photoshop, веднъж годишно за някоя игра...По принцип предпочитам да направя инвестиция отново за няколко години в случая сегашния ми лаптоп ми върши чудесна работа предвид че беше 1500лв като го взех и се водеше уж добър...( Аsus M51SE), но както казах физически и морално вече си остаря...Засега съм се спрял на:http://www.notebook.bg/laptopi/asus/n/n56vz-s3390Сайта който давам е просто за пример да погледнете характеристики...не е гаранция, че от там ще го купя. Обикновено намирам дилър на "МОСТ" и си пускам поръчка там... Та дайте отзиви!ПС. Ако някой знае колко му държи батерията ще е много полезна информация ))ПС. В Асус.Цом Няма информация този лаптоп да се предлага с 3630QM процесор?! Това повод ли е за притеснение от моя страна!?ПС. Задължително трябва да е с нум пад Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съдействие за избор на лаптоп :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Без да съм голям специалист мога да ти кажа,че лаптопа който си избрал е идеален.Това за което ще го ползваш няма да го натовари и наполовина.Чудесен избор на параметри.Аз съм фен на Acer,доволен съм от моя (5738ZG),но мисля че Асус са по добри въпреки,че с същите параметри Aser ще е по ефтин.Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
pecata написа:Без да съм голям специалист мога да ти кажа,че лаптопа който си избрал е идеален.Това за което ще го ползваш няма да го натовари и наполовина.Чудесен избор на параметри.Аз съм фен на Acer,доволен съм от моя (5738ZG),но мисля че Асус са по добри въпреки,че с същите параметри Aser ще е по ефтин.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Асуса е як, но аз съм си фен на Тошиба и ги препоръчвам постоянно! Моя е L505-10V и съм много доволен - за 3 години нищо не съм му правил - даже и преинсталация на Windows! Батерията умря разбира се (това им е слабата част на тошибите) но мисля, че това си е нормално и не са чак толкова скъпи батериите! Каквото и да вземеш ти препоръчвам да му направиш застраховка, особенно ако не го пазиш и го изпускаш често! Мисля, че в мултирама правят такава, а тошибите са си попринцип с безплатна no matter what гаранция, която покрива всичко!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар