ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По колко време на ден сте във форума
Collapse
X
-
fihi
-
EVITA написа:Ами чак се плаша по ужасно много време прекарвам в този автофорум! По цял ден пък и вечер само проверявам, това по-лоша краста и от семки."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Мале като се сетя, че съм около 6-7 часа на ден във форума ми става малко тъпо, защото не си върша работата, ама не мога да се откъсна... даже не паля и цигара докато вися тука, което е доста странно за менеFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
хеее и аз вися до като съм вкъщи тоест от 16:00 доoo 1:00а иначе влизам през телефона през всяка свободна минута (манияк съм)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
В сравнение с датата когато съм пуснал темата сега прекарвам още повечко време във форума.След работа която свършва в 17.00 и в 17.10 съм си пред компа откарвам понякога и до 24.00.В почивни дни с прекъсване мога да направя 2х4 часа.Краста голяма си е .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз вися доста време тук, започнах главно като последствие от катастрофата и факта, че бях потрошена. Не си падам много по висене в интернет, тъй като по цял ден работя на компютър и ми е дотегнало много, напоследък нямам много работа, така че уплатнявам по няколко часа ровейки тук.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
ogi28b написа:fihi написа:ogi28b написа:Абе, да не сте завършили археология??Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ogi28b написа:fihi написа:ogi28b написа:Абе, да не сте завършили археология??Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Така и така сте я изкопали тази тема...И аз увеличих времето прекарвано във форума. В момента на 30мин. долу-горе го преглеждам почти целия. Трудно ми е да определя като време колко е, но е доста повече от преди"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар