Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По колко време на ден сте във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Абе, да не сте завършили археология??

Коментар

EVITA написа:
      Ами чак се плаша по ужасно много време прекарвам в този автофорум! По цял ден пък и вечер само проверявам, това по-лоша краста и от семки.
      Нали? И аз съм така,особено тази седмица като го няма дребния и няма кой да ми пречи,почти не излизам от тоз форум.С него лягам,с него ставам...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Повече от нормалното. Поне по два часа можеби през ден, а събота или неделя понякога отива половин ден.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Мале като се сетя, че съм около 6-7 часа на ден във форума ми става малко тъпо, защото не си върша работата, ама не мога да се откъсна... даже не паля и цигара докато вися тука, което е доста странно за мене
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Аз когато съм вкъщи компютъра е включен,така че каквото и да правя,хвърлям по едно око задължително и на новите мнения и на отговорите по теми в които съм поствал.Когато съм на даскало в зависимост от това дали има компютри в залата или не.И те така.

Коментар

хеее и аз вися до като съм вкъщи тоест от 16:00 доoo 1:00а иначе влизам през телефона през всяка свободна минута (манияк съм)
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

В сравнение с датата когато съм пуснал темата сега прекарвам още повечко време във форума.След работа която свършва в 17.00 и в 17.10 съм си пред компа откарвам понякога и до 24.00.В почивни дни с прекъсване мога да направя 2х4 часа.Краста голяма си е .
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Lol все си казвам да гледам датата :D
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не много - от 0 до 30 минути общо, зависи колко съм заета
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

fihi написа:
                      ogi28b написа:
                      Откъде ги ровите тези стари теми?
                      Прикачени файлове

Коментар

Аз вися доста време тук, започнах главно като последствие от катастрофата и факта, че бях потрошена. Не си падам много по висене в интернет, тъй като по цял ден работя на компютър и ми е дотегнало много, напоследък нямам много работа, така че уплатнявам по няколко часа ровейки тук.
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ogi28b написа:
                          fihi написа:
                          ogi28b написа:
                          ти се радваи че ги ровят а не съсздават нови
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ogi28b написа:
                            fihi написа:
                            ogi28b написа:
                            Сигурно използват гугъл търсачката на форума много е добра.По-добра работа върши от търсачката.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Така и така сте я изкопали тази тема...И аз увеличих времето прекарвано във форума. В момента на 30мин. долу-горе го преглеждам почти целия. Трудно ми е да определя като време колко е, но е доста повече от преди
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Межди 9 и 17 ... по цял ден съм тука (скорошна краста все пак ...) а после и вечерта го попреглеждам за час-два
                                Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Working...
                                X