Мале като се сетя, че съм около 6-7 часа на ден във форума ми става малко тъпо, защото не си върша работата, ама не мога да се откъсна... даже не паля и цигара докато вися тука, което е доста странно за мене
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Аз когато съм вкъщи компютъра е включен,така че каквото и да правя,хвърлям по едно око задължително и на новите мнения и на отговорите по теми в които съм поствал.Когато съм на даскало в зависимост от това дали има компютри в залата или не.И те така.
хеее и аз вися до като съм вкъщи тоест от 16:00 доoo 1:00а иначе влизам през телефона през всяка свободна минута (манияк съм)
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
В сравнение с датата когато съм пуснал темата сега прекарвам още повечко време във форума.След работа която свършва в 17.00 и в 17.10 съм си пред компа откарвам понякога и до 24.00.В почивни дни с прекъсване мога да направя 2х4 часа.Краста голяма си е .
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Аз вися доста време тук, започнах главно като последствие от катастрофата и факта, че бях потрошена. Не си падам много по висене в интернет, тъй като по цял ден работя на компютър и ми е дотегнало много, напоследък нямам много работа, така че уплатнявам по няколко часа ровейки тук.
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Така и така сте я изкопали тази тема...И аз увеличих времето прекарвано във форума. В момента на 30мин. долу-горе го преглеждам почти целия. Трудно ми е да определя като време колко е, но е доста повече от преди
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар