Ами чак се плаша по ужасно много време прекарвам в този автофорум! По цял ден пък и вечер само проверявам, това по-лоша краста и от семки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По колко време на ден сте във форума
Collapse
X
-
нон стоп...
Сега си давам сметка, че откакто се регистрирах във форума съм онлайн..., а това е вече цяла седмица ...просто не си изключвам служебния комп (освен ако няма сривове с тока). Не виждам смисъл да излизам от него, защото общо взето през 30 - 40 мин. надниквам тук в рамките на работния ден, защото нямам комп у дома...та така...незнам дали води до пристрастяване, но както не ми се излиза от Марея-та, така не ми се излиза и оттук...FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
От скоро започнах да влизам доста по - често макар, че съм регистриран от миналата година. Така, че сега влизам почти всеки ден и когато ми направи нещо впечатление взимам отношение по въпроса и просто почвам да пиша във Форума. Това е !!!
Коментар
-
fihi
Има дни в които съм във форума по 5-6 часа, та и повече. Но има и такива в които изобщо не влизам поради липса на време. Вкъщи избягвам, защото малкото свободно време което имам гледам да го използвам за семейството си. Изключения правят случаите когато пред компа сме двамата с жена ми и четем задружно темите във форума.
Коментар
-
Ами моята работа е в магазин и имам достъп през цялото време до нета и прекарвам можеби по 5-6 часа през деня,сядам пред компа разглеждам форума и ако има клиенти ставам но и сме 4-ма колеги в магазина, тъй че не е много работата,вечер се прибирам и ако седна пред компа още 2-3 часа.Доста ми се събира но е интересно с вас колеги.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар