Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По колко време на ден сте във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По колко време на ден сте във форума

Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време на ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Аз почти по цял ден съм тук. Работата ми е на компютър и почти винаги зяпам за нещо ново, чета проблемите на колегите и техните решения, интересно ми е, научавам много неща за Фиат, други автомобили и за човешките взаимоотношения....изобщо форума си е СУПЕР.
    Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

И аз съм 3-4 часа и нагоре...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
        И аз съм 3-4 часа и нагоре...
        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
        --- в сърцето завинаги... ---
        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Аз съм във форума от към 9 ч до 17 ч с прекъсване - на работа съм тогава. И вечер между 7-8 ч до към 12 ч с прекъсване. Около 8-9 часа може би се събират, ако съм в почивка може би около 2-3 часа максимум през целия ден. Ако съм извън София въобще нямам възможност да влизам.

Коментар

doofiat написа:
            ...Ако съм извън София въобще нямам възможност да влизам.
            Ааа, ще си пишем неизвинени! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Re: По колко време на ден сте във форума

Tornado написа:
              Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
              Пич, недей така ве... току виж някой от моите шефове решил да си купува Фиат и надникне тук .... ше ме уволнят бе... бързо трий темата! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: По колко време на ден сте във форума

Nino написа:
                Tornado написа:
                Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
                Пич, недей така ве... току виж някой от моите шефове решил да си купува Фиат и надникне тук .... ше ме уволнят бе... бързо трий темата! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Шшшшшшшшшшттттт, че да не се явят агенти провокатори. Моите шефове карат Ауди А8, а другите BMW 5 и два Авенсис-а и няма начин как да пишат тук. Да ви кажа подсекрет, аз си подбрах кола, която да не се дублира с посочените, че да не се засичаме

Коментар

Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    Хе хе хе, много бързо пишеш

Коментар

doofiat написа:
                      Vladim написа:
                      По принцип тези, които бързо пишат бавно... таковат!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        doofiat написа:
                        Vladim написа:
                        По принцип тези, които бързо пишат бавно... таковат!
                        .....ха ха ха колега някаква желязна логика извади, нещо от сорта на "а ти имаш ли рибки?" :D :D :D

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ужас ми то аз не излизам като се замисля
                          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

При мен всичко е по график:в работни дни сутрин от 8,40 до към 9,30 ако не ме напъне работата, после към 12-13часа и 16,30-17,30 отново. Между 30 мин и 3 часа на ден - зависи. В почивен ден - пишете ми неизвинени, хич никакъв ме няма - нямам си комп в къщи засега... За сметка на това си имам един 3 годишен юнак заради които се въздържам от комп - изпитва максимална любов към всичко с копчета - та затуй...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

като съм в офиса или вкъщи го посещавам през час, даже и по-често
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X