Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време на ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По колко време на ден сте във форума
Collapse
X
-
И аз съм 3-4 часа и нагоре...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: По колко време на ден сте във форума
Tornado написа:Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: По колко време на ден сте във форума
Nino написа:Tornado написа:Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
Коментар
-
Vladim написа:doofiat написа:Vladim написа:Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам!
Коментар
-
При мен всичко е по график:в работни дни сутрин от 8,40 до към 9,30 ако не ме напъне работата, после към 12-13часа и 16,30-17,30 отново. Между 30 мин и 3 часа на ден - зависи. В почивен ден - пишете ми неизвинени, хич никакъв ме няма - нямам си комп в къщи засега... За сметка на това си имам един 3 годишен юнак заради които се въздържам от комп - изпитва максимална любов към всичко с копчета - та затуй...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар