Честито за колата, не е лош избор ама 1,2 си е притеснителен мотор.Моята беше 1,4 мпи, само верига и гумички на клапани, а и една бобина/248лв./по двигателя смятам е добре за 500 000км. такси.Иначе окачването е добро като цяло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз с ново МПС
Collapse
X
-
От 30к взех комби с такъв двигател и го сдадох на около 120к. Проблеми не съм имал по двигателя въпреки че масло се сменяше на 20-35к поради липсата на пари. Карана е през цялото време както се кара служебна кола. На 120к вече плачеше за тампони на носачите и за предни дискове. Всичко друго е само консумативи.Освен това пестиш при смяната на свещи Мъката е като я караш на климатик.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Колицата е изцяло обслужена, защото преди да ми я продаде й е сменил дискове, накладки предни и задни, масла, филтри само течност за чистачки нямаше та това съм долял. Иначе за климатика честно казано не ме притеснява, защото аз не го и обичам това нещо... Имам си синузит и познай, колко ми е нужно да ми рукне носа Следобед ще вкарвам Фифонелка да я постегна да я изчистя и т.н., че да е доволен бащата поне като се качи в неяSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
geo_g написа:Честито колега, със здраве да си я караш.А след горните страхотии, аз пък имам приятел със същата такава, вече е на 300+ хиляди и до момента освен консумативи, нищо друго не е сменял. Така че си с въпрос на късмет, поддръжка и шофьорлък!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:На 100 000 почти основен ремонт се прави на 1.2 HTP ... !Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Princo написа:На 100 000 почти основен ремонт се прави на 1.2 HTP ... !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
+1На моята служебна с 1.2 HTP започна да отказва единият цилиндър на малко след 40 000 км баш във високите, когато трябва да изтеглиш. След ремонт на двигателят беше добре и други проблеми не е имало, като изключим че нещо и похлопваше по ходовата част и високият разход в града. Като + за модела, че климатикът не се отразява на мощността на този малък мотор, като изключим едно неприятно цъкане докато е пуснат, а я настъпиш на малките предавки.
Коментар
-
Прекъсване след 4000 оборота,масовият проблем ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
geo_g написа:Честито колега, със здраве да си я караш.А след горните страхотии, аз пък имам приятел със същата такава, вече е на 300+ хиляди и до момента освен консумативи, нищо друго не е сменял. Така че си с въпрос на късмет, поддръжка и шофьорлък!http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ейде честито и от мен! Да си я караш с кеф и да не подушваш майстори и тям подобни. Чакам да я видя на някоя срещичка ...па и да почерпиш, че то стана навик в неделя някой да черпи за нещоNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Нямаш проблем баче Веско.Ще мина по срещите то е ясно .... даже имам кръгла лепенка на форума и й търся място За по горните мнения кое е читаво и колко изкарва сама колата ще си покаже колеги.Баща ми като си купи Дачия преди време всеки го "плюеше" и му викаше къде се е нахакал..... е след 123к колата си върви и все още вдига капака само за масло и течност за чистачки. За Фиата когато си взех само където не ме набиха приятелите... но пък аз съм си много щастлив все още с него Та както се казва пожелавам си "с много здраве и каквото сабя покаже".Поздрави колегиSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар