Чудно аз защо нямам проблеми с нито един уиндоус. Я се пробвай на друг компютър, преди смело да се метнеш на преинсталациите. Оня ден го гледах на живо тоя Galaxy Note 2 - прилича ми на дизайнерска дъска за хляб...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Windows 7 не разпознава телефон
Collapse
X
-
Утре като се прибера ще го пробвам на щайгата с XP, но до колкото знам ще ми трябва windows media player 10 или по-нова версия и как ще го свалям с мобилния нет (нямам в момента друг)... Направих и hard reset на телефона, пак нищо. Почти 100% сигурен съм, че е от уина. Щом смяна на кабели и хард ресет не помогнаха... Последните драйвери за самсунг телефони не успяват да се инсталират, всеки път пропада инсталацията, затова съм сложил предпоследната версия.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Стрелок написа:Утре като се прибера ще го пробвам на щайгата с XP, но до колкото знам ще ми трябва windows media player 10 или по-нова версия и как ще го свалям с мобилния нет (нямам в момента друг)... Направих и hard reset на телефона, пак нищо. Почти 100% сигурен съм, че е от уина. Щом смяна на кабели и хард ресет не помогнаха... Последните драйвери за самсунг телефони не успяват да се инсталират, всеки път пропада инсталацията, затова съм сложил предпоследната версия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар