Колеги имам голяма молба към някой от Варна. Става въпрос за следното:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...490&f1=detailsТа молбата ми е може ли някой да отиде да хвърли едно око - в какво състояние е, как е салона, да врътне едно кръгче, да види за масло в казанчето на антифриза и дали духа от щеката... ей такива елементарни неща, че да знам дали да бия път до там?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към някой от Варна...
Collapse
X
-
Молба към някой от Варна...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Молба към някой от Варна...
zgabrovski написа:Колеги имам голяма молба към някой от Варна. Става въпрос за следното:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...490&f1=detailsТа молбата ми е може ли някой да отиде да хвърли едно око - в какво състояние е, как е салона, да врътне едно кръгче, да види за масло в казанчето на антифриза и дали духа от щеката... ей такива елементарни неща, че да знам дали да бия път до там?
-
С най голямо удоволствие... само да му "дойде времето"...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Пичове благодаря ви за реакцията... само тука във форума може да има толкова печени колеги...Ето телефона на продавача: 0888229977. Молбата ми е за най - общ поглед върху колата - състояние на салона, малко да се покара, да се види дали лампата за еърбега не загасва заедно с инжекциона, дали в казанчето на антифриза няма масло и не бълбукат мехурчета, да се пофорсира двигателя... ей такива най общи неща...Послед едно голямо черпене от мен!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
РЕЗУЛТАТ ОТ ОГЛЕДА
И така, току що се връщам от автосалона и мога да споделя впечетления: (ще се опитам да съм максимално кратък и полезен )1. Външен вид: няма следи от удар или конструктивно изменение по цялата кола; леки драскотини в средата на предния капак, но според мен е само по лака, видими са след мнооооого взиране от различни ъгли; задна пласмасова лайсна - лека драскотина незабелижима от 2 м., същото е и с дясната в задния край след вратата...Аз лично не бих се замислял за тези "кусури", така че според мен не се броят...; Под - в перфектно състояние, или поне нищо видимо...Гуми: широки, в добро състояние, на алуминиеви джанти - предна лява джанта леко ударена по ръба..., другите са отлични;2. Интериор : всички пластмасови части са здрави, без дълбоки или каквито и да е драскотини; таван - чист и без белези ( малък белег най-вероятно от цигара, в ляв горен ъгъл до стъклото ), под, лайсни, колани, централно табло, скоростен лост, ръчна спирачка, волан, жабка - всичко е като ново; седалки - едва забележимо износване на предна лява част на шофьорската седалка, другите са като нови; багажник - чист, като нов - резервна гума и аксесоари налице...Педали: износен педал на съединителя - горе в ляво...., другите са поносимо износени...или по-скоро запазени; Врати - чисти и здрави кори, електрониките работят на 100%, леко се отварят и затвярят, няма провисване...3. Двигател: нито следа от масло в антифриза, чист и без никакви следи от течове..., масло - за смяна, мазнее, но не ми допадна на цвят. След запалването, работи тихо и без никакви прекъсвания или притеснения, никакъв "странен" шум или пушене...Сложих си длантта на ауспуха, не се омазни, нито се опуши много (все пак има катализатор). Работи перфектно на тихи обороти.Тест драйва: 0. Палене - перфектно, никакъв проблем със стартера или акумулатора (лампичката на еърбега изгасва след около 2 сек, а лампичка за инжекциона не видях или просто не свети);1. Никакво чукане или свистене в скоростната кутия - скоростите се сменят лесно и ..нормално. Задната се сменя с пръстенче, това ме учуди, защото Мареята не е така ;2. При рязко натискане на газта, двигателят леко глъхне, но след това си качва 6000 оборота...(може би е нормално);3. Потягляне плавно - съединителят е чудесен;4. Форсиране на първа скорост - до 60 км./ч. при около 6000 оборота;5. Спирачки - в идеално състояние (задните дискове са леко ръждасали, но колата не е карана отдавна, явно не я и пробват много )6. Волана е чудесен, сервото си работи супер (сменяна е помпата,можело да се даде старата-оригинална);7, Никакъв шум в предното или задното окачване, никакъво "биене" във волана, или пък "носене" в някоя посока...(пробвах я на прав, сух участък, за около 1 км. - добър асфалт) Преди да я прибера в автосалона, нарочно се пробвах в няколко дупки извън асфалта с малка скорост разбира се и не чух никакво потракване или удар в амортисьор или пружина...Друго: електрониките вътре работят: мигачи, чистачки (опа забравих да пробвам задната сори ); светлини - външни и в купето и в багажника; светлините по таблото също работят (споменах ти за лампичката на инжекциона), километраж, скоростомер, оборотомер, всичко е ок (незнам дали е на 51 000 км, като гледам съединителя, но чистотата на салона, говори и за малко ползване..незнам...). Продавача твърди, че колата не е карана близо година...спомена, че искаш да я замениш с твоя фиат и, че ще ти праща още снимки...изглежда свестен тип...жена му била бременна в 8 месец, затова на обявата в нета пишело "спешно"...за цената не съм се пазарил ( в къщата е обявана 14 000 лв. ), но определено няма за какво да се хванеш..колата е нов внос, продават с фактура, а ти си я регистрираш...За сега това е, дано да съм бил полезен....Надявам се да ме държиш в течение и ако идваш насам да я вземаш да се обадиш Пожелавам ти успех !Между другото: автокъщата се намира на 200 м. от отбивката за Владиславово по посока Аксаково, което не съответства на мястото посочено на картата в mobile.bg, малко по-далечко оттам еFIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
Ами избирах я като за себе си или като за брат, нали всички сме едно семейство :D Определено според мен колата си заслужава, жалко че нямам толкова пари пък и скоро си взех Мареята, пък и жена ми не обича коли с 2 врати...иначе така ме изкефи..., че и силата беше на път да ме напусне . Определено Фиат е марката, която ми легна на сърцето за вечни времена...FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
Здравко, по-подробна информация от тази едва ли би дал някой друг. Според мен взимай жената и децата и газ за Варна, че да не я вземе някой друг. Определено от това, което прочетох е много добра. Само тази помпа, защо е сменяна на толкова малко километри?! П.С. Ако вземеш тази хубавица, кой ще я кара? :D Да не си издерете очите със жената, ей :D
Коментар
-
Колега, страшно съм ти задължен за огледа... като дойда да взема колата (живот и здраве) имаш яко черпене от мен!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Дано не съм те подвел с нещо, защото знаеш, че всичко е много субективно при избора на кола...и до голяма степен въпрос на късмет, но тази кола по мое мнение си струва...ти явно поддържаш връзка с продавача, защото той веднага ме попита за теб...и смятам че е коректен...мисля, че е навит на замяната която си му предложил...стискам ти палци !FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар