Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Форума

немога да влизам във форума през по голямата част от времето.... неможе ли да смените хоста или какво

Re: За Форума

bscsystem написа:
    немога да влизам във форума през по голямата част от времето.... неможе ли да смените хоста или какво
    Странно, аз си влизам от всякъде и винаги. Днес имаше ли такъв проблем?

Коментар

Да сутринта, също така петък, събота и неделя въобще не се отваряше!

Коментар

Много интересно и аз имах подобен проблем ама си мислех че е профилактика на Скат май не е било
        VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Прав си, не е било.
          N.Y. State of Mind

Коментар

Събота и неделя е имало профилактика! Ако става дума за днес или някой друг ден различен от събота и неделя, то проблема си е в теб, а не във форума. Форумът си е ок!

Коментар

Колеги и при мен е така и то доста често.Преди малко отново ми се случи.И проблема не е при мен .
              Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
              Brava 1.4 12V SX

Коментар

dfxc753 написа:
                Колеги и при мен е така и то доста често.Преди малко отново ми се случи.И проблема не е при мен .
                И аз не можах преди малко. Просто засече нещо. П.С. Ама много сте чувствителни тц тц тц! Я вижте тази тема

Коментар

Събота и неделя и при мен нямаше никой?!

Коментар

Значи чесно казано преди няколко дена на скоро беше забелязах, че на няколко пъти ми прави проблем сайта www.fiat-bg.org и не иска да се отваря като ми дава съобщение, че такъв адрес не съществува в уеб пространството. И естествено от там не мога да влезна във форума. После се усетих, защото гледах такъв изумен пред монитора какво става и пробвах с www.fiat-bg.org/forum/ и пак нищо не стана и пак ми даде същото съобщение, че такъв адрес не съществува. И независимо от новия хостинг на форума чесно казано пак очаквам да имам подобни проблеми от този род и със сайта и с форума! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_26 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 Yellow_Flash_Colorz_PDT_36 Yellow_Flash_Colorz_PDT_44

Коментар

Working...
                    X