немога да влизам във форума през по голямата част от времето.... неможе ли да смените хоста или какво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Форума
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
Значи чесно казано преди няколко дена на скоро беше забелязах, че на няколко пъти ми прави проблем сайта www.fiat-bg.org и не иска да се отваря като ми дава съобщение, че такъв адрес не съществува в уеб пространството. И естествено от там не мога да влезна във форума. После се усетих, защото гледах такъв изумен пред монитора какво става и пробвах с www.fiat-bg.org/forum/ и пак нищо не стана и пак ми даде същото съобщение, че такъв адрес не съществува. И независимо от новия хостинг на форума чесно казано пак очаквам да имам подобни проблеми от този род и със сайта и с форума! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_26 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 Yellow_Flash_Colorz_PDT_36 Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар