Ми по тая елементарна логика дай да махнем всички пътни знаци и да я караме на късмет и памет,а полицията доволно да "дебне" и да глобява.Нали идеята с тия камери е превантивна уж...ама май излиза,че работата е за пари само и единствено и е удобно те да си останат по храстите.Мен не са ми проблем камерите,а и да ме щракнат надали ще е с повече от 10-тина км/ч отгоре.Самата табела има за цел допълнително да подсеща за спазване на ограничението на скоростта.А на тоя хал сме и заради такива като тебе ама не ми се занимава да ти обяснявам защо.И тъй като темата се изроди аз предлагам след като няма нужда от табели за камерите следващото,което трябва да се премахне да са маркировката и знаците за легналите полицаи пред пешеходните пътеки.Няма смисъл от такива работи-който си кара нормално няма да има проблеми за него да види,намали и спре,а който лети и фучи ще си разбие колата или ако блъсне някой човек ще си отнесе глобата и/или затвора според закона и проблема е решен.После може да се продължи и със знаците за остри завои,каруци на пътя,поява на животни и др.

Коментар