infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво скутерче да си взема
Collapse
X
-
tomazo написа:dannybo написа:tomazo написа:Gilera само за паметник става ,бубини ,електроника ,чудеса ,даже и от жигула не стават за тях ..Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
@ nsn вдига и 120 но не това е идеята на скутера .Ако скоростта те интересува за извънградско е друго вече .Аз лично го карам предимно в София ,Като на дълго ми надува главата и се изнервям , а и при тая скорост си трябва облекло,екипировка и т.н. друго си е да си караш по джапанки (тва в кръга на шегата)За 2к км. съм сменил само гуми и накладки и дреболии нищо сериозно не се е чупило ,части има не са и скъпи .Моторчето е добро .Аз и 50 куб, малагути имах ама го подарих на брадчеда а той го разцепи от каране и само едно бутало е сменил (100 лв).Какъвто и скутер да си купиш си трябва поддръжка и поне малко да разбираш ,а иначе 2т е 2 пъти по евтино от 4т за поддръжка ,като за скутер за града 2т скутер е идеален вариант при кросовите мотори е друго ,там 2Т не е за всеки :D а примерно време от мола на цариградско до кооп.пазар в Люлин 20 мин. час пик ,като те бавят най-вече регулировчици ако има .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
vital написа:Ще взема да се замисля да си ползвам М категорията :DАма си признавам, че ме е шубе от по-малко 3 гуми :D С това движение обаче...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Започвам да се замислям. Преди време обаче отричах категорично. Шубе ме е от шофьорите на коли.Аз смея да твърдя, че винаги правя път на мотористи, било и "донори"(предпочитам да са далеч от мен). А и уважавам, че не седят до мен в задръстването с още една кола.Ама ако се навия ще трябва да търся гараж. В университета и в офиса има къде да си го държа, ама в блока...
Коментар
-
Няма как да не подкрепя темата с още едно положително мнение за придвижването из града с мотопед.Моето миналата година се бях решил да го продавам, но се отказах Кеф е! Карам Honda Sky 50cc.Покрай продажбата обаче си поговорих с доста хора, които карат мотори стабилно и на всички мнението беше в полза на използваната Хонда (или друга именита марка), отколкото ново китайско.И към всички колеги с двуколесни: Карайте внимателно!
Коментар
-
vital написа:Ама си признавам, че ме е шубе от по-малко 3 гуми :D С това движение обаче...
Коментар
-
Какво мислите за това http://motori.cars.bg/m76350Много се зарибих по него.Преди време бях виждал някакво подобно на това като рамката беше от тръба и беше като резервоар за гориво.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
tomazo написа:@ nsn вдига и 120 но не това е идеята на скутера .Ако скоростта те интересува за извънградско е друго вече .Аз лично го карам предимно в София ,Като на дълго ми надува главата и се изнервям , а и при тая скорост си трябва облекло,екипировка и т.н. друго си е да си караш по джапанки (тва в кръга на шегата)За 2к км. съм сменил само гуми и накладки и дреболии нищо сериозно не се е чупило ,части има не са и скъпи .Моторчето е добро .Аз и 50 куб, малагути имах ама го подарих на брадчеда а той го разцепи от каране и само едно бутало е сменил (100 лв).Какъвто и скутер да си купиш си трябва поддръжка и поне малко да разбираш ,а иначе 2т е 2 пъти по евтино от 4т за поддръжка ,като за скутер за града 2т скутер е идеален вариант при кросовите мотори е друго ,там 2Т не е за всеки :D а примерно време от мола на цариградско до кооп.пазар в Люлин 20 мин. час пик ,като те бавят най-вече регулировчици ако има .Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Колеги реших се Това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=2n5vbhИли чисто ново Peugeot Kisbee za 2275 лв.Четох обаче някакви негетивни мнения за кизбито че било с китайски двигател.Някой запознат ли е с това скутерче?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар