BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен технически преглед - платен данък онлайн
Collapse
X
-
Системата май ще е такава, че и да искат от пункта няма да могат да ти издадат талон за ГТП ако не е платен данъка. Т.е. двете системи ще са вързани. Но засега системата ще бачка само в София. Аз си плащам данъка, но принципно ако си със софийска регистрация не можеш ли да минеш преглед в Пазарджик, примерно?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Системата май ще е такава, че и да искат от пункта няма да могат да ти издадат талон за ГТП ако не е платен данъка. Т.е. двете системи ще са вързани. Но засега системата ще бачка само в София. Аз си плащам данъка, но принципно ако си със софийска регистрация не можеш ли да минеш преглед в Пазарджик, примерно?
Коментар
-
Чудя се какво го мислите толкова, (не само в този форум) като дори и да работи само в София, то ще е за известно време, за да се види дали работи правилно. След това ще стане така в цялата страна. Ако някой си мисли, че ще продължава да укрива данъците си по този начин - бърка. Като скриеш данъка тая година - догодина вече няма да може и ще го плащаш с лихвите. Очевидно е, че държавата иска да си събере парите, макар и по доста неразумен начин, така че дали ще платиш данъка сега или догодина - все ще го платиш.
Коментар
-
Системата и сега е свързана през интернет мисля централизирано към ... някаде си. А това че ще работи само за София, не се отнася според мен за пунктовете, а че ще имат достъп да видят дали си платих данъка за колите регистрирани само в София засега. Врътката е да се върже данъчното с тази система. Така че реално сигурно ще е все тая къде ще отидеш да я минаваш на преглед.
Коментар
-
http://sofia.dir.bg/news.php?id=14101848От юни Столична община ще слага холограмни стикери върху документите за платен пътен данък на автомобилите.В следващите седмици ще заработи обща онлайн система между общината и агенция "Автомобилна администрация".В пунктовете за технически прегледи и нотариусите ще могат с отпечатания на стикера номер да влязат в системата и да сверят данните на автомобила и платените данъци.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:http://sofia.dir.bg/news.php?id=14101848От юни Столична община ще слага холограмни стикери върху документите за платен пътен данък на автомобилите.В следващите седмици ще заработи обща онлайн система между общината и агенция "Автомобилна администрация".В пунктовете за технически прегледи и нотариусите ще могат с отпечатания на стикера номер да влязат в системата и да сверят данните на автомобила и платените данъци.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Може да си го превеждат и от удобния им банков клон. Или не - няма никакво значение. Нали трябва администрацията да се модернизира и технологиите да улесняват обслужването. Вместо това усвояват едни пари за стикери и системи, а бюрокрацията расте. Цялата им работа е такава в тая общинаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар