BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен технически преглед - платен данък онлайн
Collapse
X
-
Airfan написа:BO написа:Колко хора в този форум си плащат данъка на автомобила онлайн?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Колко хора в този форум си плащат данъка на автомобила онлайн?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:BO написа:Колко хора в този форум си плащат данъка на автомобила онлайн?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
kristiyan.dimitrov написа:Прекарах и колата и камиона от тая седмица за ГТП, схемата пак е същата като преди..Никой не ми иска нищо за платен данък Така че който не е платил да не се плаши :DFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Вчера бях на ГТП.Дадох там разни документи, но данъка умишлено не го дадох.Не ме питаха дали го имам или го нямам. Дали го проверяват автоматично или не, не знам.Платих 32лв за прегледа, с карта на СБА.п.п. За сметка на това пък на предната кола, която чаках да мине, точно на валяците ѝ се спука спирачната тръбичка. Е, мина и тя с офертата да се върне и през 3 клетки да се уговарят за ремонта.А на мен ръчната не ми била държала колкото трябва. Казвам му, че съм с нови дискове и сигурно за това съм на границата, а тоя вика, че щом на крачна държи, тогава и на ръчна трябва да държи и не е от това. И като му казах, че явно новите дискове не са се наместили по старите накладки за ръчната, демек малко да му кажа, че не са баш нещата както си ги представя, тоя ме гледа и ми вика - е нали спираш на крачна спирачка, искаш да те върна ли? :DA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Колко хора в този форум си плащат данъка на автомобила онлайн?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
В петък се усещам, че си джиткам от 20 дена без преглед. И газ към пункта. Да ама не, платен данък. Аз винаги го плащам към декември. Газ към Easypay и така удоволствието ми струва общо 215 лева.От около 2 седмици човекът каза, че софийска кола не може да мине преглед без платеб данък. Имат онлайн връзка.Вие имате ли наблюдения?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Това с данъка е вярно. Вече няма минаване.Освен това в друг град, но със софийска регистрация пак не става.Нямаш ли платен данък => гориш.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Това с данъка е вярно. Вече няма минаване.Освен това в друг град, но със софийска регистрация пак не става.Нямаш ли платен данък => гориш.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Слав написа:Това с данъка е вярно. Вече няма минаване.Освен това в друг град, но със софийска регистрация пак не става.Нямаш ли платен данък => гориш.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар