divaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Български език? Къде е обаче?
Collapse
X
-
hit-ko написа:Ще си остане ли кирилицата и ако остане, до кога и ще остане ли някой да пише на нея?
Коментар
-
Zdravejte. Najnapred se izvinijavam, the nepisha na kirilica - ne ja znam na klaviaturata.Obshto vzeto ste vsithki pravi, obathe shto se kasae za lepkite v kolata, i tuk v Slovakia gi njama. Osven lepkata sas atmosferite na kolelata. No vsithko e naistina pisano i sas prevod v книжкаta za инструкции, naprimer za radioto, ili avtokompjutara(ne znam kak se kazva na bg). I neshto za nazvanijata na magazini, ili produkti. Naposledak bjah v BG/Pomorie prez 1996 g i mongo bjah smajan za deto mnogo magazini imat latinsko/anglijsko nazvanie. Balgaria si vinagi imala za men neshto osobeno a to i blagodarenie na kirilicata - vednaga poznavas, the si v thuzhbina. Naistina mi pretheshe latinicata. Da, jasno e the kato sega shte bade BG v EU(ne znam, kak e na bg), najverojatno oshte povethe tja shte se polzva.Slovakia, Bratislava, Fiat GP 5D 1,4 16V Dynamic, 6 speed, New Orleans, tempomat
Коментар
-
Очарован съм,че човек от Словакия,е написал отговор по темата,на толкова добър български език,въпреки,че е ползвал латински букви.А ако искаш да пишеш на кирилица,ползвай на KREDOR,който се появява на страницата за писане на отговор,вместо EN->BP.A EU на български е Европейски Съюз.И още веднъж,ако не си българин който живее в Братислава,поздравления за отличният български език.
Коментар
-
peho, blagodarja, no neshto ne mi povarvja, vizh:Пехо, много благодариа за помосхт, найнакрайа. А, май несхто нежаржи.Slovakia, Bratislava, Fiat GP 5D 1,4 16V Dynamic, 6 speed, New Orleans, tempomat
Коментар
-
Re: sorry
bobiSK написа:Извинявам се Киро, респектирам, не смятам да пиша на словашки. Много ми е приятно да комуникувам на български. И научих найнакрая, благодарение на peho клавиатурата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар